فرامرزی •نوشته است•:
با سلام و احترام
دوستان برای پایان نامه از اپنسیس استفاده میکنم.
کارهای که تا الان انجام دادم
1- تحلیل IDA تماما جواب گرفتم: نمودار sa , دریفت دقیقا به اون شکل معروف در میاد
2- تحلیل پوش اور غیر خطی استاتیکی : برای verfiy اینکه اصلا مدل کار میکنه یا نه و نمودار اون هم کاملا منطقیه
اما مشکلاتی که من دارم
استاد ازم خواسته انرژی تلف شده در سازه رو بدست بیارم؟ نمیدونم باید چکار کنم؟ بهم گفتن سطح زیر نمودار هیسترزیس M , TETA، آیا این درسته یا نه؟
یکی دوتا نمودار ترسیم کردم خیلی نا مربوط.لوپهای دایره ای بدست میاد اما وقتی برش پایه و تغییر مکان رو بدست میارم منطقی جواب میگیرم
. اصلا این M رو باید از نقاط بدست بیارم و با هم جمع کنم یا از المانهای به طول صفر
سازه فولادی با دو حالت خمشی و بادبند
لطفا راهنمایی کنید.
خیلی ممنونم
انرژي منتقل شده به سازه طي حركات شديد زمين در اثر ميرايي و رفتار غيرخطي( انرژي هيسترزيس)تلف ميشودو بقيه در سازه به شكل انرژيهاي جنبشي و كرنش الاستيك ذخيره ميشود. انرژی هیسترزیس از همه مهم تر است چون با خسارت وارده به سازه رابطه ای مستقیم دارد و میزان انرژی هیسترزیس یک سازه، شاخصی از سطح خسارت یک سازه و یا میزان شکل پذیری آن سازه خواهد بود.
برای محاسبه انرژی هیسترزیس می توان از منحنی های هیسترزیس استفاده کرد. منحنی های نیرو-تغییرمکان یا لنگر - انحناء. این منحنی ها را برای یک المان و یک عضو سازه های(تیر،ستون، مهاربندو...) بدست آورد تا از عملکرد یک عضو تحت بارجانبی اطلاع پیدا کرد.
برای بارگذاری از پروتوکل های بارگذاری استاندارد استفاده نمود مانند ATC و....
در نرم افزار OPENSEES می توان نمودار هیسترزیس را به راحتی برای هر بارگذاری رسم نمود. این نمودارها در بارهای رفت و برگشتی شکل هندسی مشخصی ندارند و در کارهای انطباق سازی با نتایج آزمایشگاهی اکثرا خطا دارند و این به دلیل فرضیات بیشماری است که در مدلسازی به کار می بریم. اینکه نمودار هیسترزیس شما معقول نمی آید: 1) مدل مصالح خود را در OPENSEES کنترل نمایید که زوال سختی و مقاومت را در خود داشته باشد در بارگذاری- باربرداری و بارگذاری مجدد.
2) مدل سازه ای خود را کنترل نمایید.3) نوع المان مورد استفاده در OPENSEES.