•میهمان••ِ•, •گرامی، خوش آمدید!•
•نامِ کاربری• •گذرواژه:• •به‌خاطر داشته باش•

مدلسازی و تحلیل غیرخطی درنرم افزار OpenSees
(1 •، بازدید کننده•) (1) •میهمان•
بحث پیرامون دوره های آموزشی گروه آموزشی تنباکوچی
  • •صفحه:•
  • 1
  • 2

•نامِ بحث:• مدلسازی و تحلیل غیرخطی درنرم افزار OpenSees

مدلسازی و تحلیل غیرخطی درنرم افزار OpenSees •نامشخص• #1

با سلام

دوستان عزیز می توانند هرگونه سوال یا بحثی که در ارتباط با نحوه مدلسازی و تحلیل غیرخطی در OpenSees
باشد را در این صفحه مطرح نموده تا به انها در اسرع وقت پاسخ داده شود.

با تشکر - طامه
•تشکر کننده گان•: ASHF, mosy

باسخ‌به: مدلسازی و تحلیل غیرخطی درنرم افزار OpenSees •نامشخص• #2

• ASHF
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 21
  • •کارما (امتیازِ ویژه)•: 0
با سلام
چطور می توانم مدل sap را به openseesانتقال بدم؟
با تشکر

باسخ‌به: مدلسازی و تحلیل غیرخطی درنرم افزار OpenSees •نامشخص• #3

ASHF •نوشته است•:
با سلام
چطور می توانم مدل sap را به openseesانتقال بدم؟
با تشکر

با سلام

اینجانب در کل تبدیل مدل از SAP به OPENSEES را معقول نمیدانم،چون برای سازه های سه بعدی و مدل های دوبعدی با جزئیات پیچیده،با تقریب بسیاری همراه است. در ضمن مدلسازی در محیط OPENSEES به واسطه ی کدباز بودن آن، بسیار انعطاف پذیر بوده،می توانیم به عنوان مثال مصالح جدید را در این نرم افزار تعریف نماییم. اما با این وجود برای تبدیل مدل دو بعدی از SAP به OPENSEES دو لینک زیر را ارائه میدهم که از community اپنسیس برگرفته شده است.

1- opensees.berkeley.edu/community/viewtopi...+to+opensees#p103690

2- opensees.berkeley.edu/community/viewtopi...+to+opensees#p101337
•تشکر کننده گان•: ASHF

باسخ‌به: مدلسازی و تحلیل غیرخطی درنرم افزار OpenSees •نامشخص• #4

• milad236
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 5
با سلام

میخواستم بدونم برای مدلسازی پلاستیسیته متمرکز قاب خمشی بتنی از چه المانی استفاده کنم و متریالش چی باشه ؟ و ایا نیازبه تعریف مقاطع داریم در پلاستیسته متمرکز.
ممنون

باسخ‌به: مدلسازی و تحلیل غیرخطی درنرم افزار OpenSees •نامشخص• #5

milad236 •نوشته است•:
با سلام

میخواستم بدونم برای مدلسازی پلاستیسیته متمرکز قاب خمشی بتنی از چه المانی استفاده کنم و متریالش چی باشه ؟ و ایا نیازبه تعریف مقاطع داریم در پلاستیسته متمرکز.
ممنون

با سلام.
برای مدلسازی پلاستیسیته متمرکز قاب خمشب بتنی می توانید از مصالح concrete04 استفاده نمایید(نوع المان به نوع تحلیل بستگی می تواند داشته باشد). یا از روش مفصل متمرکز (المان با طول صفر و یا element with hinge که الان در نسخ جدید slement force beamشده است) استفاده نمایید.
مثال این حالت در openseeswiki به نشانی زیر موجود می باشد:
opensees.berkeley.edu/wiki/index.php/Pus...2-Story_Moment_Frame

موفق باشید.

باسخ‌به: مدلسازی و تحلیل غیرخطی درنرم افزار OpenSees •نامشخص• #6

• milad236
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 5
ممنون از راهنمایتون

باسخ‌به: مدلسازی و تحلیل غیرخطی درنرم افزار OpenSees •نامشخص• #7

• فرامرزی
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 4
با سلام و احترام
دوستان برای پایان نامه از اپنسیس استفاده میکنم.
کارهای که تا الان انجام دادم
1- تحلیل IDA تماما جواب گرفتم: نمودار sa , دریفت دقیقا به اون شکل معروف در میاد
2- تحلیل پوش اور غیر خطی استاتیکی : برای verfiy اینکه اصلا مدل کار میکنه یا نه و نمودار اون هم کاملا منطقیه
اما مشکلاتی که من دارم
استاد ازم خواسته انرژی تلف شده در سازه رو بدست بیارم؟ نمیدونم باید چکار کنم؟ بهم گفتن سطح زیر نمودار هیسترزیس M , TETA، آیا این درسته یا نه؟
یکی دوتا نمودار ترسیم کردم خیلی نا مربوط.لوپهای دایره ای بدست میاد اما وقتی برش پایه و تغییر مکان رو بدست میارم منطقی جواب میگیرم
. اصلا این M رو باید از نقاط بدست بیارم و با هم جمع کنم یا از المانهای به طول صفر
سازه فولادی با دو حالت خمشی و بادبند
لطفا راهنمایی کنید.
خیلی ممنونم
•آخرین ویرایش•: •نامشخص• •نویسنده : • فرامرزی.

باسخ‌به: مدلسازی و تحلیل غیرخطی درنرم افزار OpenSees •نامشخص• #8

• Saeed
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 2
  • •کارما (امتیازِ ویژه)•: 1
با عرض سلام و خسته نباشید
میخواستم ببینم چطور میتونم تحلیل پوش رو تو برنامه اپن سیس تا مرحله خرابی سازه برای مدل مورد نظر انجام بدم
در واقع این مرحله خرابی سازه رو چطور میشه به برنامه فهموند
خیلی ممنون میشه اگه راهنماییم کنین
منتظر جوابتون هستم

باسخ‌به: مدلسازی و تحلیل غیرخطی درنرم افزار OpenSees •نامشخص• #9

• فرامرزی
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 4
وقتی دریفت سازه به 10 درصد برسد، لینک زیر را مطالعه کنید
opensees.berkeley.edu/wiki/index.php/Pus...2-Story_Moment_Frame
•آخرین ویرایش•: •نامشخص• •نویسنده : • فرامرزی.

باسخ‌به: مدلسازی و تحلیل غیرخطی درنرم افزار OpenSees •نامشخص• #10

• ASHF
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
با سلام
اگر در تحلیل غیر خطی از پلاستیسیته ی گسترده و به طور خاص از المان nonlinear beam column استفاده کنیم (و نه beam with hinges) دیگر نیازی به تعریف چیزهایی مثل فنر برای تعریف مفصل پلاستیک نیست؟
هم چنین مفصل پلاستیک ها را باید چطور کنترل کنیم تا ببینیم به سطح عملکرد مورد نظر رسیدیم یا نه؟(استفاده از rotation کل المان برای این منظور کافی است؟)
با تشکر

باسخ‌به: مدلسازی و تحلیل غیرخطی درنرم افزار OpenSees •نامشخص• #11

فرامرزی •نوشته است•:
با سلام و احترام
دوستان برای پایان نامه از اپنسیس استفاده میکنم.
کارهای که تا الان انجام دادم
1- تحلیل IDA تماما جواب گرفتم: نمودار sa , دریفت دقیقا به اون شکل معروف در میاد
2- تحلیل پوش اور غیر خطی استاتیکی : برای verfiy اینکه اصلا مدل کار میکنه یا نه و نمودار اون هم کاملا منطقیه
اما مشکلاتی که من دارم
استاد ازم خواسته انرژی تلف شده در سازه رو بدست بیارم؟ نمیدونم باید چکار کنم؟ بهم گفتن سطح زیر نمودار هیسترزیس M , TETA، آیا این درسته یا نه؟
یکی دوتا نمودار ترسیم کردم خیلی نا مربوط.لوپهای دایره ای بدست میاد اما وقتی برش پایه و تغییر مکان رو بدست میارم منطقی جواب میگیرم
. اصلا این M رو باید از نقاط بدست بیارم و با هم جمع کنم یا از المانهای به طول صفر
سازه فولادی با دو حالت خمشی و بادبند
لطفا راهنمایی کنید.
خیلی ممنونم

انرژي منتقل شده به سازه طي حركات شديد زمين در اثر ميرايي و رفتار غيرخطي( انرژي هيسترزيس)تلف ميشودو بقيه در سازه به شكل انرژيهاي جنبشي و كرنش الاستيك ذخيره ميشود. انرژی هیسترزیس از همه مهم تر است چون با خسارت وارده به سازه رابطه ای مستقیم دارد و میزان انرژی هیسترزیس یک سازه، شاخصی از سطح خسارت یک سازه و یا میزان شکل پذیری آن سازه خواهد بود.
برای محاسبه انرژی هیسترزیس می توان از منحنی های هیسترزیس استفاده کرد. منحنی های نیرو-تغییرمکان یا لنگر - انحناء. این منحنی ها را برای یک المان و یک عضو سازه های(تیر،ستون، مهاربندو...) بدست آورد تا از عملکرد یک عضو تحت بارجانبی اطلاع پیدا کرد.
برای بارگذاری از پروتوکل های بارگذاری استاندارد استفاده نمود مانند ATC و....
در نرم افزار OPENSEES می توان نمودار هیسترزیس را به راحتی برای هر بارگذاری رسم نمود. این نمودارها در بارهای رفت و برگشتی شکل هندسی مشخصی ندارند و در کارهای انطباق سازی با نتایج آزمایشگاهی اکثرا خطا دارند و این به دلیل فرضیات بیشماری است که در مدلسازی به کار می بریم. اینکه نمودار هیسترزیس شما معقول نمی آید: 1) مدل مصالح خود را در OPENSEES کنترل نمایید که زوال سختی و مقاومت را در خود داشته باشد در بارگذاری- باربرداری و بارگذاری مجدد.
2) مدل سازه ای خود را کنترل نمایید.3) نوع المان مورد استفاده در OPENSEES.
•آخرین ویرایش•: •نامشخص• •نویسنده : • طامه- مدرس دوره اپنسیس.

باسخ‌به: مدلسازی و تحلیل غیرخطی درنرم افزار OpenSees •نامشخص• #12

milad236 •نوشته است•:
ممنون از راهنمایتون

خواهش میکنم.

باسخ‌به: مدلسازی و تحلیل غیرخطی درنرم افزار OpenSees •نامشخص• #13

Saeed •نوشته است•:
با عرض سلام و خسته نباشید
میخواستم ببینم چطور میتونم تحلیل پوش رو تو برنامه اپن سیس تا مرحله خرابی سازه برای مدل مورد نظر انجام بدم
در واقع این مرحله خرابی سازه رو چطور میشه به برنامه فهموند
خیلی ممنون میشه اگه راهنماییم کنین
منتظر جوابتون هستم

سلام
شما با تعریف مفصل متمرکز در المان های سازه ای تان، می توانید رفتار المان،سازه را تا ناحیه خرابی رصد نماییدو برای این کار از مصالح bilin و المان beamwithhinge در opensees استفاده نمایید.

باسخ‌به: مدلسازی و تحلیل غیرخطی درنرم افزار OpenSees •نامشخص• #14

ASHF •نوشته است•:
با سلام
اگر در تحلیل غیر خطی از پلاستیسیته ی گسترده و به طور خاص از المان nonlinear beam column استفاده کنیم (و نه beam with hinges) دیگر نیازی به تعریف چیزهایی مثل فنر برای تعریف مفصل پلاستیک نیست؟
هم چنین مفصل پلاستیک ها را باید چطور کنترل کنیم تا ببینیم به سطح عملکرد مورد نظر رسیدیم یا نه؟(استفاده از rotation کل المان برای این منظور کافی است؟)
با تشکر

سلام
بله در صورت استفاده از المان beam with hinge برای پلاستیسته متمرکز،دیگر نیاز به تعریف المان با طول صفر با همان فنر نمی باشد. برای اطلاع از میزان تنش بوجود آمده در مفصل های پلاستیک می توانید از دستور recorder خروجی تنش-کرنش را برای مقطع بگیرید.

باسخ‌به: مدلسازی و تحلیل غیرخطی درنرم افزار OpenSees •نامشخص• #15

• ali001
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 11
با سلام.برای مدلسازی خاک جهت در نظر گرفتن اندرکنش خاک و سازه و به طور کلی برای انجام آنالیزهای اجزا محدود،نرم افزار openees بهتر است یا abaqus؟همچنین برای انجام کارهای پژوهشی کدامیک مناسب تر است؟
•آخرین ویرایش•: •نامشخص• •نویسنده : • ali001.

باسخ‌به: مدلسازی و تحلیل غیرخطی درنرم افزار OpenSees •نامشخص• #16

• علیرضا صمدی
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 6
با سلام
من برای انجام تحلیل دینامیکی غیر خطی ابتدا سازه را تحت ترکیب بار ثقلی 1.2DL+1.6LL مطابق LRFD به صورت استاتیکی تحلیل کردم. سوال من این است که در حین اعمال شتاب پایه چه ترکیب بار ثقلی باید روی تیر قرار داده شود؟ (لازم به ذکر است می خواهم سازه را با الگوریتم بهینه سازی طراحی کنم؟)

باسخ‌به: مدلسازی و تحلیل غیرخطی درنرم افزار OpenSees •نامشخص• #17

ali001 •نوشته است•:
با سلام.برای مدلسازی خاک جهت در نظر گرفتن اندرکنش خاک و سازه و به طور کلی برای انجام آنالیزهای اجزا محدود،نرم افزار openees بهتر است یا abaqus؟همچنین برای انجام کارهای پژوهشی کدامیک مناسب تر است؟

سلام

این دو نرم افزار از دو دیدگاه متفاوت سازه را بررسی می نمایند. OpenSeesاز دیدگاه macro و Abaqus از دیدگاه micro. از طرفی نرم افزار OpenSees یک نرم افزار Open Source و License Free بوده و در ارائه مقالات علمی (ژورنال ها) مناسب ترین نرم افزار موجود است.اما Abaqus یک نرم افزار تجاری بوده و به صورت غیرمجاز(بدون پرداخت وجه) در اختیار کاربران قرار می گیردو شاید دچار دردسر نماید.
نرم افزار opensees قابلیت مدلسازی فراوانی از جمله اندرکنش خاک و سازه را داراست و گزینه مناسبی جهت این کار می باشد چون تمام ظرافت های مدلسازی را لحاظ می نماید تا مدلسازی با فیزیک مسئله بیشترین هماهنگی را داشته باشد.بسته به صورت پروژه خود، نرم افزار مورد نظر را با توجه به توضیحات گفته شده انتخاب نمایید تا در پیشبرد مسئله تان زمان را از دست ندهید.
•تشکر کننده گان•: ali001

باسخ‌به: مدلسازی و تحلیل غیرخطی درنرم افزار OpenSees •نامشخص• #18

علیرضا صمدی •نوشته است•:
با سلام
من برای انجام تحلیل دینامیکی غیر خطی ابتدا سازه را تحت ترکیب بار ثقلی 1.2DL+1.6LL مطابق LRFD به صورت استاتیکی تحلیل کردم. سوال من این است که در حین اعمال شتاب پایه چه ترکیب بار ثقلی باید روی تیر قرار داده شود؟ (لازم به ذکر است می خواهم سازه را با الگوریتم بهینه سازی طراحی کنم؟)

سلام

قسمت اول حرفتان را متوجه نشدم. LRFD یک روش طراحی است.
با این وجود برای انجام تحلیل دینامیکی، قبل از ان میبایستی بار ثقلی ( بار مرده و زنده) اعمال گردیده و تحلیل انجام شود و سپس پایه های سازه تحت تحریک قرار گرفته شود.

باسخ‌به: مدلسازی و تحلیل غیرخطی درنرم افزار OpenSees •نامشخص• #19

• علیرضا صمدی
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
با تشکر از پاسختان.
من قصد دارم یک قاب خمشی فولادی را بهینه سازی کنم. برای قسمت تحلیل سازه از نرم افزار اپن سیس و تحلیل دینامیکی غیرخطی استفاده کردم. میشه توضیح بدید برای تحلیل تاریخچه زمانی غیر خطی دقیقا چه ترکیب بارگذاری ثقلی روی تیرها باید قرار داده شود. یا یک منبع در این رابطه به من معرفی نمایید.

باسخ‌به: مدلسازی و تحلیل غیرخطی درنرم افزار OpenSees •نامشخص• #20

علیرضا صمدی •نوشته است•:
با تشکر از پاسختان.
من قصد دارم یک قاب خمشی فولادی را بهینه سازی کنم. برای قسمت تحلیل سازه از نرم افزار اپن سیس و تحلیل دینامیکی غیرخطی استفاده کردم. میشه توضیح بدید برای تحلیل تاریخچه زمانی غیر خطی دقیقا چه ترکیب بارگذاری ثقلی روی تیرها باید قرار داده شود. یا یک منبع در این رابطه به من معرفی نمایید.

سلام

خواهش میکنم. برای بارگذاری ثقلی کل بار مرده و زنده و برای بارگذاری لرزه ای بارمرده بعلاوه درصدی از بار زنده که باتوجه به کاربری سازه تعیین می شود، ملاک کار قرار داده می شود که برای تحلیل دینامیکی غیرخطی شما بیشتر وزن لرزه ای مهم تلقی می گردد.

باسخ‌به: مدلسازی و تحلیل غیرخطی درنرم افزار OpenSees •نامشخص• #21

• علیرضا صمدی
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
برخی از منابع بیان کردند که برای بارگذاری ثقلی در تحلیل دینامیکی باید از ترکیب بار
1.1(DL+LL)استفاده کرد. منظور شما هم همین ترکیب بارگذاری است؟

باسخ‌به: مدلسازی و تحلیل غیرخطی درنرم افزار OpenSees •نامشخص• #22

علیرضا صمدی •نوشته است•:
برخی از منابع بیان کردند که برای بارگذاری ثقلی در تحلیل دینامیکی باید از ترکیب بار
1.1(DL+LL)استفاده کرد. منظور شما هم همین ترکیب بارگذاری است؟

بله همین ترکیب بار است: (DL*1.0+LL*1.0) که تو برخی نشریه ها ضریب 1.1 را وارد می کنند.

باسخ‌به: مدلسازی و تحلیل غیرخطی درنرم افزار OpenSees •نامشخص• #23

• smehraiin
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 9
سلام
نرم افزار openseesnavigator در محیط متلب برای ایجاد مدل پل را آیا مناسب میدانید
اگر مناسب نیست چه روشی از لحاظ شما مناسب است؟

باسخ‌به: مدلسازی و تحلیل غیرخطی درنرم افزار OpenSees •نامشخص• #24

smehraiin •نوشته است•:
سلام
نرم افزار openseesnavigator در محیط متلب برای ایجاد مدل پل را آیا مناسب میدانید
اگر مناسب نیست چه روشی از لحاظ شما مناسب است؟

با سلام

برای مدلسازی پل نرم افزارهای زیر پیشنهاد می گردد:
1- Opensees
2- Opensees navigator
3- BridgePBEE

مورد اول: نرم افزار opensees است که عمومیت داردو در بسیاری از شبیه سازی ها مورد استفاده قرار میگیرد.
مورد دوم: برای کارهای پیشرفته و مدل های بزرگ به کار گرفته می شود که محیط گرافیکی مناسبی دارد.
مورد سوم:
این نرم افزارگرافیکی pre- and post-processor است که برای شبیه سازی پل (2-span single column) در زمینه مهندسی زلزله براساس عملکرد مورد استفاده قرار میگیرد. محاسبات اجزای محدود سه بعدی بوسیله نرم افزار opensees انجام می شود. تحلیل هایی که در BridgePBEE وجود دارد عبارتند از: - تحلیل پوش آور. – تحلیل شتاب ورودی پایه – تحلیل مهندسی زلزله براساس عملکرد (PBEE).
برای دانلود آن به سایت برکلی مراجعه نمایید.
بسته به مدل خود (دوبعدی یا سه بعدی) و موضوع پروژه(خواسته شما) خود اقدام به ادامه کار فرمایید.(اما خود نرم افزار opensees پیشنهاد می گردد.)

باسخ‌به: مدلسازی و تحلیل غیرخطی درنرم افزار OpenSees •نامشخص• #25

• smehraiin
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
تشکر ازراهنماییتون

باسخ‌به: مدلسازی و تحلیل غیرخطی درنرم افزار OpenSees •نامشخص• #26

• smehraiin
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
با سلام وتشکر ازجوابهای کاملتون
برای کوله پلهای بتنی گره ها رو درچه نقاطی بایستی تعریف کرد؟
برای عرشه دال بتنی آیا محور خنثی مقطع را باید در نظر گرفت وگره ها را در محور تعریف کرد؟

باسخ‌به: مدلسازی و تحلیل غیرخطی درنرم افزار OpenSees •نامشخص• #27

• علیرضا صمدی
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
با سلام و تشکر از راهنمایی هاتون
در تحلیل تاریخچه زمانی نیاز است تا چند شتابنگاشت را مقیاس کنیم. آیین نامه میگویید ابتدا PGA تمام شتاب نگاشت ها به 1g رسانده شود و بعد ضریب مقیاس بدست آمده طبق فرایندی که آیین نامه گفته شده در همین شتابنگاشت های دارای PGA=1 ضرب گردند. در این حالت تمام زلزله های انتخابی دارای PGA یکسان و بزرگ میشوند(PGA=1.2g برای مثال) آیا شتاب به این بزرگی منطقی است؟

باسخ‌به: مدلسازی و تحلیل غیرخطی درنرم افزار OpenSees •نامشخص• #28

smehraiin •نوشته است•:
با سلام وتشکر ازجوابهای کاملتون
برای کوله پلهای بتنی گره ها رو درچه نقاطی بایستی تعریف کرد؟
برای عرشه دال بتنی آیا محور خنثی مقطع را باید در نظر گرفت وگره ها را در محور تعریف کرد؟

سلام

خواهش میکنم. هر کمکی از دست برآید، بر قلم برآید.
1) معمولا برای کوله، گره ها بعد از اتمام گره عرشه پل تعریف میگردند و منحنی رفتاری بدان اختصاص می یابد.
2) بله با توجه به شکل سطح مقطع عرشه، موقعیت تارخنثی محاسبه شده و گره ها معمولا بر روی این تار قرار گرفته و تعریف می شوند.

باسخ‌به: مدلسازی و تحلیل غیرخطی درنرم افزار OpenSees •نامشخص• #29

علیرضا صمدی •نوشته است•:
با سلام و تشکر از راهنمایی هاتون
در تحلیل تاریخچه زمانی نیاز است تا چند شتابنگاشت را مقیاس کنیم. آیین نامه میگویید ابتدا PGA تمام شتاب نگاشت ها به 1g رسانده شود و بعد ضریب مقیاس بدست آمده طبق فرایندی که آیین نامه گفته شده در همین شتابنگاشت های دارای PGA=1 ضرب گردند. در این حالت تمام زلزله های انتخابی دارای PGA یکسان و بزرگ میشوند(PGA=1.2g برای مثال) آیا شتاب به این بزرگی منطقی است؟

سلام
خواهش میکنم.

خیراین شدت برای انجام تحلیل تاریخچه زمانی شدت بسیار بالایی است.(به عنوان مثال شدت 0.6g مناسب است)البته بستگی به سازه و محتویات فرکانسی بار دارد.
اما به طور کلی مثلا شما میخواهید 7 شتابنگاشت انتخاب نمایید.میبایستی هر 7 شتابنگاشت در نرم افزار seismo signal مورد بررسی قرار گیرند تا بیشترین سازگاری را با هم داشته باشند. به عنوان مثال اگر شتاب طیفی یک رکورد مقادیر کمی نسبت به سایر داشته باشد، این سبب میشود میانگین شتاب هر 7 رکورد پایین بیاید و ضریب مقیاس افزایش می یابد. برای کار شما هم همین اتفاق احیانا افتاده است.
یک نکته دیگر هم این است که طیف فوریه رکورد راهم رسم کرده و مورد بررسی قرار بدهید تا مطمین شوید پدیده رزونانس یا همان تشدید برای سازه اتفاق نیافتد.
این بحث کاملا مفصلی است و بسیار مهم و من به اختصار خدمتتان توضیح دادم. امیدوارم راه گشا بوده باشد. موفق باشین - طامه

باسخ‌به: مدلسازی و تحلیل غیرخطی درنرم افزار OpenSees •نامشخص• #30

• smehraiin
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
سلام وباتشکر
در پلهای با عرشه باکس بتنی که ارتفاع باکس مثلا حدود دو یا بالاتر هست در صورتی که تار خنثی عرشه محل گره تعریف شود انتهای ستون با گره عرشه حدود یک متر فاصله هست آیا دراین صورت نیز تار خنثی محل گره ها خواهد بود؟

باسخ‌به: مدلسازی و تحلیل غیرخطی درنرم افزار OpenSees •نامشخص• #31

smehraiin •نوشته است•:
سلام وباتشکر
در پلهای با عرشه باکس بتنی که ارتفاع باکس مثلا حدود دو یا بالاتر هست در صورتی که تار خنثی عرشه محل گره تعریف شود انتهای ستون با گره عرشه حدود یک متر فاصله هست آیا دراین صورت نیز تار خنثی محل گره ها خواهد بود؟

سلام
چون فرض می شود که عرشه وارد ناحیه پلاستیک نمی شود،این حدفاصل را میتوانید با rigid beam element پوشش دهید یا تدبیری دیگری اتخاذ نمایید.

باسخ‌به: مدلسازی و تحلیل غیرخطی درنرم افزار OpenSees •نامشخص• #32

• smehraiin
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
با سلام وتشکراز حوصله شما
منظور شما این است که بلافاصله بالای ستون یک خط بعنوان صفحه عرشه وبه صورت صلب تعریف شود؟
دستور مربوطه دقیقا چیست؟

باسخ‌به: مدلسازی و تحلیل غیرخطی درنرم افزار OpenSees •نامشخص• #33

smehraiin •نوشته است•:
با سلام وتشکراز حوصله شما
منظور شما این است که بلافاصله بالای ستون یک خط بعنوان صفحه عرشه وبه صورت صلب تعریف شود؟
دستور مربوطه دقیقا چیست؟

سلام
خواهش میکنم.
بله منظورم همین است یک المان صلب. با استفاده از این دستور:
rigidLink $type $masterNodeTag $slaveNodeTag

این میحث و مباحث دیگر مربوطه،در کلاس آموزشی opensees مفصل مورد بحث قرار میگیرد.در این محیط نمی توان به خوبی مفاهیم را انتقال داد.
موفق باشین

باسخ‌به: مدلسازی و تحلیل غیرخطی درنرم افزار OpenSees •نامشخص• #34

• smehraiin
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
مرسی آقای دکتر عزیز

باسخ‌به: مدلسازی و تحلیل غیرخطی درنرم افزار OpenSees •نامشخص• #35

smehraiin •نوشته است•:
مرسی آقای دکتر عزیز

خواهش میکنم

باسخ‌به: مدلسازی و تحلیل غیرخطی درنرم افزار OpenSees •نامشخص• #36

• smehraiin
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
با سلام
•آخرین ویرایش•: •نامشخص• •نویسنده : • smehraiin.

باسخ‌به: مدلسازی و تحلیل غیرخطی درنرم افزار OpenSees •نامشخص• #37

• smehraiin
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
باسلام
دستور element elasticBeamColumn 21 10303 10304 $Ad $Ed $Gd $Jd $Izd $Iyd $geomTransf
وقتی مساحت به میزان زیادی بزرگ در نظر گرفته میشود چه مفهومی دارد؟

باسخ‌به: مدلسازی و تحلیل غیرخطی درنرم افزار OpenSees •نامشخص• #38

smehraiin •نوشته است•:
باسلام
دستور element elasticBeamColumn 21 10303 10304 $Ad $Ed $Gd $Jd $Izd $Iyd $geomTransf
وقتی مساحت به میزان زیادی بزرگ در نظر گرفته میشود چه مفهومی دارد؟

سلام
چرایی بیان سوالتان را متوجه نشدم! اما اگر مساحت زیاد درنظر گرفته شود، رو سختی محوری تاثیر میگذارد.

باسخ‌به: مدلسازی و تحلیل غیرخطی درنرم افزار OpenSees •نامشخص• #39

• ASHF
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
طامه- مدرس دوره اپنسیس •نوشته است•:
ASHF •نوشته است•:
با سلام
با تشکر

سلام
بله در صورت استفاده از المان beam with hinge برای پلاستیسته متمرکز،دیگر نیاز به تعریف المان با طول صفر با همان فنر نمی باشد. برای اطلاع از میزان تنش بوجود آمده در مفصل های پلاستیک می توانید از دستور recorder خروجی تنش-کرنش را برای مقطع بگیرید.

ممنون آقای طامه.

باسخ‌به: مدلسازی و تحلیل غیرخطی درنرم افزار OpenSees •نامشخص• #40

ASHF •نوشته است•:
ASHF •نوشته است•:
با سلام
با تشکر

سلام

ممنون آقای طامه.

خواهش میکنم. موفق باشین

باسخ‌به: مدلسازی و تحلیل غیرخطی درنرم افزار OpenSees •نامشخص• #41

• ASHF
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
با سلام
ممنون می شم اگر در رابطه با چگونگی ورود پارامترهای مدلسازی غیر خطی در نشریه ی 360 در نرم افزار opensees توضیح بدید .
هم چنین من یک قاب فولادی را مدل کردم که پیش بینی می شه افت مقاومت در منحنی هیسترسیس آن اتفاق بیافتد در حالی که نمی افتد،می شه به من بگید چطور می توانم اون را به نرم افزار بفهمانم؟
ممنون می شم اگر راهنمایی بفرمایید.
•آخرین ویرایش•: •نامشخص• •نویسنده : • ASHF.

باسخ‌به: مدلسازی و تحلیل غیرخطی درنرم افزار OpenSees •نامشخص• #42

ASHF •نوشته است•:
با سلام
ممنون می شم اگر در رابطه با چگونگی ورود پارامترهای مدلسازی غیر خطی در نشریه ی 360 در نرم افزار opensees توضیح بدید .
هم چنین من یک قاب فولادی را مدل کردم که پیش بینی می شه افت مقاومت در منحنی هیسترسیس آن اتفاق بیافتد در حالی که نمی افتد،می شه به من بگید چطور می توانم اون را به نرم افزار بفهمانم؟

سلام
پارامترهای مدلسازی غیر خطی در نشریه ی 360 در قالب مصالحی به نام BILIN به نرم افزار OPENSEES معرفی میگردد و در مدلسازی سازه با پلاستیسیته متمرکز مورد استفاده قرار می گیرد.
Modified Ibarra-Medina-Krawinkler Deterioration Model with Bilinear Hysteretic Response (Bilin Material)
برای این که افت در منحنی هیسترزیس شما دیده شود شما بایستی اثرات زوال مقاومت و سختی یا یکی از انها را در مدل مصالحتون ببینید که میتوانید از منحنی چرخه ای برای فولاد Hysteretic Material استفاده نمایید.در این حالت استفاده از مصالح تک محوری توصیه نمیشود.

باسخ‌به: مدلسازی و تحلیل غیرخطی درنرم افزار OpenSees •نامشخص• #43

• ASHF
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
ASHF •نوشته است•:
با سلام

سلام
پارامترهای مدلسازی غیر خطی در نشریه ی 360 در قالب مصالحی به نام BILIN به نرم افزار OPENSEES معرفی میگردد و در مدلسازی سازه با پلاستیسیته متمرکز مورد استفاده قرار می گیرد.
Modified Ibarra-Medina-Krawinkler Deterioration Model with Bilinear Hysteretic Response (Bilin Material)
برای این که افت در منحنی هیسترزیس شما دیده شود شما بایستی اثرات زوال مقاومت و سختی یا یکی از انها را در مدل مصالحتون ببینید که میتوانید از منحنی چرخه ای برای فولاد Hysteretic Material استفاده نمایید.در این حالت استفاده از مصالح تک محوری توصیه نمیشود.

با تشکر از توجه تون.
جناب طامه
آیا امکان استفاده از مواد bilin برای مقاطعی چون ناودانی دوبل و باکس وجود دارد؟
در رابطه با ماده ی hysteretic آیا استفاده از پارامترهای defult ای که silvia mazonni در سایت نرم افزار گذاشتند،کفایت می کند مثل Fy,Fu,..؟
سپاسگزار می شم اگر پاسخ بدهید.

باسخ‌به: مدلسازی و تحلیل غیرخطی درنرم افزار OpenSees •نامشخص• #44

• ali001
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
سلام خدمت مهندسان گرامی،لطفا بفرمایید help آخرین ورژن نرم افزار opensees را از کجا میتونم دانلود کنم.اگه لینک دانلودش رو دارین ممنون میشم اینجا قرار بدین

باسخ‌به: مدلسازی و تحلیل غیرخطی درنرم افزار OpenSees •نامشخص• #45

• ASHF
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
ali001 •نوشته است•:
سلام خدمت مهندسان گرامی،لطفا بفرمایید help آخرین ورژن نرم افزار opensees را از کجا میتونم دانلود کنم.اگه لینک دانلودش رو دارین ممنون میشم اینجا قرار بدین

سلام
آخرین فایل manual اگر منظورتون هست مربوط به سال2007 است،بعد از آن دستورهای جدید در قسمت wiki سایت opensees و به صورت آنلاین آورده شده است.
•تشکر کننده گان•: ali001

باسخ‌به: مدلسازی و تحلیل غیرخطی درنرم افزار OpenSees •نامشخص• #46

ASHF •نوشته است•:
ASHF •نوشته است•:
با سلام

سلام

با تشکر از توجه تون.
جناب طامه
در رابطه با ماده ی hysteretic آیا استفاده از پارامترهای defult ای که silvia mazonni در سایت نرم افزار گذاشتند،کفایت می کند مثل Fy,Fu,..؟

سلام
محدودیتی در این مورد من تا به حال ندیدم. مطابق نشریه 360 قابل تعریف است. درمورد منحنی هیسترزیس هم می توان از اطلاعات آزمایشگاهی موجود برای مصالح استفاده کرد و هم از اطلاعات ارایه شده توسط محققان دیگر که منحنی هیسترزیس آنها موجود می باشد.در مورد مصالح عدم قطعیت های زیادی وجود دارد.دقیق ترین مدلسازی آنی است که با فیزیک مسئله مطابقت بیشتری داشته باشد.

باسخ‌به: مدلسازی و تحلیل غیرخطی درنرم افزار OpenSees •نامشخص• #47

• ASHF
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
ASHF •نوشته است•:
ASHF •نوشته است•:
با سلام

سلام

با تشکر از توجه تون.
جناب طامه

سلام
محدودیتی در این مورد من تا به حال ندیدم. مطابق نشریه 360 قابل تعریف است. درمورد منحنی هیسترزیس هم می توان از اطلاعات آزمایشگاهی موجود برای مصالح استفاده کرد و هم از اطلاعات ارایه شده توسط محققان دیگر که منحنی هیسترزیس آنها موجود می باشد.در مورد مصالح عدم قطعیت های زیادی وجود دارد.دقیق ترین مدلسازی آنی است که با فیزیک مسئله مطابقت بیشتری داشته باشد.

خیلی خیلی ممنونم.

باسخ‌به: مدلسازی و تحلیل غیرخطی درنرم افزار OpenSees •نامشخص• #48

• atabak1876
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 2
، الگوریتم تحلیل سه بعدی سازه متکی بر پی لغزشی با opensees انجام میشه؟

باسخ‌به: مدلسازی و تحلیل غیرخطی درنرم افزار OpenSees •نامشخص• #49

atabak1876 •نوشته است•:
، الگوریتم تحلیل سه بعدی سازه متکی بر پی لغزشی با opensees انجام میشه؟

سلام
اگرمنظورتون تحلیل سه بعدی سازه بر روی پی انعطاف پذیر است، بله امکان پذیر است. باید مش بندی نمایید.

باسخ‌به: مدلسازی و تحلیل غیرخطی درنرم افزار OpenSees •نامشخص• #50

• ali001
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
سلام،من بعد از نصب فایل tcl وقتی opensees.exe را اجرا میکنم با پیغام خطای زیر مواجه میشم.چندبار install تکرار کردم باز همین پیغام میده.لطفا بفرمایید دلیلش چی میتونه باشه
The program can't start because MSVCR100.dll is missing from your computer.Try reinstalling the program to fix this problem
  • •صفحه:•
  • 1
  • 2

قدرت گرفته از کیوننا فارسی / محصول گروه سی‌ام‌اس فارسی

•این صفحه در:• 2.15 •ثانیه ایجاد شده است•
افراد آنلاين
•ما• •53 مهمان• •آنلاین داریم•
آمار اين وب سايت
نظر سنجی
کدام دوره از دوره های گروه آموزشی تنباکوچی از کیفیت بهتری برخوردار است؟