•میهمان••ِ•, •گرامی، خوش آمدید!•
•نامِ کاربری• •گذرواژه:• •به‌خاطر داشته باش•

اندر کنش خاک و سازه
(1 •، بازدید کننده•) (1) •میهمان•
راهنمایی در خصوص انتخاب موضوع پایان نامه
  • •صفحه:•
  • 1

•نامِ بحث:• اندر کنش خاک و سازه

اندر کنش خاک و سازه •نامشخص• #1

• شهسواری
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 3
  • •کارما (امتیازِ ویژه)•: 0
با سلام .من موضوعی با عنوان کلی اثر سختی پی بر آسیب پذیری سازه های فلزی انتخاب کرده ام .که بی ارتباط با موضوع اندرکنش خاک و سازه نیست .لذا تقاضا دارم که چه طور و از کجا دنبال مطالب مرتبط با موضوع بگردم و پروپوزال را بنویسم .در ضمن من در دوره تحلیل غیر خطی شیراز ثبت نام کردم . با سپاس فراوان

باسخ‌به: موضوعات مربوط به اندرکنش خاک و سازه •نامشخص• #2

• تنباکوچی
  • ( •مدیر• )
  • •غایب•
  • مدیرِ کل
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 248
  • •کارما (امتیازِ ویژه)•: 12
با سلام
همانطور که میدانیم اندرکنش خاک و سازه میتواند سبب میرایی انرژی گردد و شما فصد دارید بر روی سختی پی تحقیق کنید که پی های انعطاف پذیر و سخت جه مقدار انرژی زلزله را میرا میکنند و بر روی سازه چه اثری دارند باید توجه داشته باشید که در این تحقیق بایستی پی را به صورت فنرهایی مدل کنید و سختی انرا در حالتهای مختلف تغییر دهید و پارامترهای لرزه ای سازه را بررسی کنید پیشنهاد من استفاده از تحلیل IDA است که شما میتوانید در خصوص پی های انعظاف پذیر و سخت در دو مدل جدا این تحلیل را انجام داده و پاسخ سازه را در شتاب های مختلف بر روی پی انعطاف پذیر و سخت ببینید اگر اثر مولفه قائم را هم در تحقیق ببینید به نظر من کار کامل تر خواهد شد
چون اشاره کردید که تمایل دارید در دوره غیرخطی شرکت کنید به اطلاع شما برسانم که در این دوره تمام مباحث مربوط به تحلیل تاریخچه زمانی غیرخطی و تحلیل IDA و تعریف مفاصل پلاستیک و نتایج و تفسیر انها گفته میشود ولی مدل کردن پی به صورت فنر جزء سرفصل های این دوره نیست و بایستی جداگانه مطالعه کنید
گروه آموزشی تنباکوچی
•آخرین ویرایش•: •نامشخص• •نویسنده : • تنباکوچی.

مدل کردن پی به صورت فنر •نامشخص• #3

• شهسواری
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 3
  • •کارما (امتیازِ ویژه)•: 0
با سلام .ضمن تشکر از شما .اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید که چه طور میتونم در رابطه با مدل کردن پی به صورت فنر اطلاعات کافی بدست بیارم .اگر منبعی هست راهنمایی بفرمائید .

باسخ‌به: مدل کردن پی به صورت فنر •نامشخص• #4

• تنباکوچی
  • ( •مدیر• )
  • •غایب•
  • مدیرِ کل
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 248
  • •کارما (امتیازِ ویژه)•: 12
شهسواری •نوشته است•:
با سلام .ضمن تشکر از شما .اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید که چه طور میتونم در رابطه با مدل کردن پی به صورت فنر اطلاعات کافی بدست بیارم .اگر منبعی هست راهنمایی بفرمائید .

با سلام
نشریه 360 خصوصا ویرایش جدید ان ( چاپ 1392 ) در قسمت پی اطلاعات خوبی در این خصوص دارد از لینک زیر میتوانید نشریه 360 ویرایش جدید را دانلود کنید

www.tanbakoochi.com/farsi/index.php?opti...id=84&Itemid=106
گروه آموزشی تنباکوچی
  • •صفحه:•
  • 1

قدرت گرفته از کیوننا فارسی / محصول گروه سی‌ام‌اس فارسی

•این صفحه در:• 0.39 •ثانیه ایجاد شده است•
افراد آنلاين
•ما• •21 مهمان• •آنلاین داریم•
آمار اين وب سايت
نظر سنجی
کدام دوره از دوره های گروه آموزشی تنباکوچی از کیفیت بهتری برخوردار است؟