ممنون.همونطوری که گفتم هدف من تحلیل دینامیکی و استاتیکی غیرخطی یک قاب دو بعدی در ایتبس تحت 4 زلزله حوزه نزدیک میباشد.اگر سازه سه بعدی باشد و تعداد طبقات ساختمان و ارتفاع طبقات ساختمان و طول دهانه ها و دیتایل های معماری و زمین محل احداث و مقاومت خاک و.... معلوم باشد, تکلیف بارگذاری و آنالیز و طراحی سازه مشخص است.اما سازه من قابهای دو بعدی با تعداد طبقات 2,4,6,8,10,12,14,16,18,20 میباشد.معلومات من برای شروع کار تنها فرض دو بعدی بودن قاب و تعداد طبقات مشخص و همچنین اطلاعات مربوط به شتابنگاشتهای 4 زلزله میباشد و اطلاعات مربوط به زمین محل احداث, مقاومت خاک و....و مشخصات مصالح مصرفی و دیتایلهای معماری جهت محاسبه بارگذاری ثقلی و....در دسترس نیست.با فقدان این اطلاعات 1) تکلیف تعریف مشخصات مصالح مصرفی در ایتبس چیست؟ 2)تکلیف معرفی نوع سیستم سقف در ایتبس چیست؟ آیا بایستی تعریف گردد؟ 3)آیا حالات بار و ترکیبات بار همانند حالات سه بعدی تعریف می شود؟ 4) تکلیف اختصاص نواحی صلب و اختصاص دیافراگم صلب طبقات در ایتبس چیست؟5) تکلیف بار مرده و زنده طبقات چیست؟ 6)با توجه به اینکه سازه دو بعدی فاقد دیتایل معماری از جمله پله , دیوارپیرامونی ,تیغه , بالکن ,خرپشته, جان پناه و....میباشد آیا بار موارد ذکر شده بایستی به قاب دو بعدی اعمال گردد؟ 7) آیا روش محاسبه جرم سازه بایستی در این حالت به ایتبس وارد گردد؟

اعمال ترک خوردگی مقاطع در این حالت مشابه حالت سه بعدی است؟ 9) آیا کنترل تغییر مکان در سازه و طراحی در حالت دو بعدی مشابه حال سه بعدی است؟ و اخرین سوال که چگونه می توان سهم قاب دوبعدی از بارهای ثقلی و زلزله در تحلیل تاریخچه زمانی و طیفی و استاتیکی غیرخطی را بدست آورد.جواب این سوالات برای من بسیارمهم و حیاتی ست و اگر در این زمینه راهنماییم کنید بسیار ممنون و سپاسگذار خواهم بود.