•میهمان••ِ•, •گرامی، خوش آمدید!•
•نامِ کاربری• •گذرواژه:• •به‌خاطر داشته باش•

مدلسازی قاب دو بعدی
(1 •، بازدید کننده•) (1) •میهمان•
بحث و بررسی در خصوص مباحثی که مرتبط با مجموعه های دیگر نیست
  • •صفحه:•
  • 1

•نامِ بحث:• مدلسازی قاب دو بعدی

مدلسازی قاب دو بعدی •نامشخص• #1

• هادی غلامی
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 32
  • •کارما (امتیازِ ویژه)•: 0
سلام.
چطور میتوان یک قاب دو بعدی در ایتبس مدلسازی نمود؟
افکار منفی سرطان خاموش اندیشه های سازنده است که نه تنها روح تو را بلکه جسم تو را نیز خواهد بلعید...
(هادی)

باسخ‌به: مدلسازی قاب دو بعدی •نامشخص• #2

• Mahdavi
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 67
  • •کارما (امتیازِ ویژه)•: 2
سلام
روش مدلسازی قاب دو بعدی با سه بعدی تفاوتی ندارد. فقط تعدا آکسها را در جهت مثلاً y برابر یک وارد کنید. البته قبل از آنالیز باید از گزینه Analysis>set Analysis حالت XZ را انتخاب کنید
•تشکر کننده گان•: هادی غلامی

باسخ‌به: مدلسازی قاب دو بعدی •نامشخص• #3

• هادی غلامی
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
ممنون مهندس عزیز.هدف من تحلیل دینامیکی (تاریخچه زمانی و طیفی) یک قاب دو بعدی در ایتبس تحت زلزله حوزه نزدیک میباشد.پس اگر بخام یک قاب دو بعدی در صفحه xz در اتبس مدلسازی کنم بایستی تعداد آکس ها رو در جهت عمود بر صفحه xz یعنی جهت y برابر 1 وارد کنم.پس از ترسیم خطوط شبکه نیاز به تعریف بارگذاری های ثقلی و زلزله و... دارم.تکلیف نحوه این بارگذاری ها در مدل سه بعدی در ایتبس مشخص است.اما اگر بخام روی این مدل دو بعدی این بارگذاری ها رو اعمال کنم چکار باید انجام بدم؟
افکار منفی سرطان خاموش اندیشه های سازنده است که نه تنها روح تو را بلکه جسم تو را نیز خواهد بلعید...
(هادی)

باسخ‌به: مدلسازی قاب دو بعدی •نامشخص• #4

• Mahdavi
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
البته من هنوز تحلیل تاریخچه زمانی بلد نیستم. ولی به نظرم میرسد که شما باید سهم قاب دوبعدی از بارهای ثقلی را بدست بیارید و آنرا روی تیرها به صورت بار خطی وارد کنید. البته در این حالت هم می شود نقاط انتهایی تیرها را به عنوان دیافراگ صلب معرفی نمود تا درجات آزادی مدل بی دلیل بالا نرود. در این صورت بار جانبی را هم به هر گره خواستید وارد می کنید.

باسخ‌به: مدلسازی قاب دو بعدی •نامشخص• #5

• هادی غلامی
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
ممنون.همونطوری که گفتم هدف من تحلیل دینامیکی و استاتیکی غیرخطی یک قاب دو بعدی در ایتبس تحت 4 زلزله حوزه نزدیک میباشد.اگر سازه سه بعدی باشد و تعداد طبقات ساختمان و ارتفاع طبقات ساختمان و طول دهانه ها و دیتایل های معماری و زمین محل احداث و مقاومت خاک و.... معلوم باشد, تکلیف بارگذاری و آنالیز و طراحی سازه مشخص است.اما سازه من قابهای دو بعدی با تعداد طبقات 2,4,6,8,10,12,14,16,18,20 میباشد.معلومات من برای شروع کار تنها فرض دو بعدی بودن قاب و تعداد طبقات مشخص و همچنین اطلاعات مربوط به شتابنگاشتهای 4 زلزله میباشد و اطلاعات مربوط به زمین محل احداث, مقاومت خاک و....و مشخصات مصالح مصرفی و دیتایلهای معماری جهت محاسبه بارگذاری ثقلی و....در دسترس نیست.با فقدان این اطلاعات 1) تکلیف تعریف مشخصات مصالح مصرفی در ایتبس چیست؟ 2)تکلیف معرفی نوع سیستم سقف در ایتبس چیست؟ آیا بایستی تعریف گردد؟ 3)آیا حالات بار و ترکیبات بار همانند حالات سه بعدی تعریف می شود؟ 4) تکلیف اختصاص نواحی صلب و اختصاص دیافراگم صلب طبقات در ایتبس چیست؟5) تکلیف بار مرده و زنده طبقات چیست؟ 6)با توجه به اینکه سازه دو بعدی فاقد دیتایل معماری از جمله پله , دیوارپیرامونی ,تیغه , بالکن ,خرپشته, جان پناه و....میباشد آیا بار موارد ذکر شده بایستی به قاب دو بعدی اعمال گردد؟ 7) آیا روش محاسبه جرم سازه بایستی در این حالت به ایتبس وارد گردد؟ اعمال ترک خوردگی مقاطع در این حالت مشابه حالت سه بعدی است؟ 9) آیا کنترل تغییر مکان در سازه و طراحی در حالت دو بعدی مشابه حال سه بعدی است؟ و اخرین سوال که چگونه می توان سهم قاب دوبعدی از بارهای ثقلی و زلزله در تحلیل تاریخچه زمانی و طیفی و استاتیکی غیرخطی را بدست آورد.جواب این سوالات برای من بسیارمهم و حیاتی ست و اگر در این زمینه راهنماییم کنید بسیار ممنون و سپاسگذار خواهم بود.
(هادی)
•آخرین ویرایش•: •نامشخص• •نویسنده : • هادی غلامی.

باسخ‌به: مدلسازی قاب دو بعدی •نامشخص• #6

• Mahdavi
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
تسلیم مهندس!!

باسخ‌به: مدلسازی قاب دو بعدی •نامشخص• #7

• Mahdavi
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
البته من اطلاعاتم زیاد نیست. ولی سعی می کنم چیزهایی را که بلد هستم خدمتتون ارائه کنم.
قطعاً یک معادله با 100 مجهول را نمی توان حل کرد. به نظر من یک سری چیزها را معلوم فرض کنید مثل مشخصات مصالح، نوع خاک، نوع سقف، دیتایل اجرایی سقف و ... تا بتوانید حداقل مدل را به حد بارگذاری برسانید و فقط بر روی متغیرهای اصلی که اسکوپ کارتان هست تمرکز کنید.

باسخ‌به: مدلسازی قاب دو بعدی •نامشخص• #8

• Mahdavi
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
موضوع دریفت که تکلیفش معلوم است. چون تعریف مشخص دارد و در حالت دو بعدی با سه بعدی تفاوتی ندارد. ترک خوردگی اعضا هم به مقدار تنش داخل عضو بستگی دارد. بالاخره بعضی وقتها ما مجبوریم مسئله را آنقدر ساده کنیم تا فقط یک متغییر داشته باشد. بعد متغیرها را یک به یک افزایش دهیم.
البته قبلاً هم گفتم من در تحلیل غیر خطی از هر نوعش در حد صفرم. اگر مطلبی هست بفرمایید. مایلم بیشتر یاد بگیرم. ممنون

باسخ‌به: مدلسازی قاب دو بعدی •نامشخص• #9

• هادی غلامی
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
ممنون مهندس.فقط یه سوال؟؟؟ من چطور میتونم نقاط انتهایی تیرها را به عنوان دیافراگ صلب معرفی کنم تا درجات آزادی مدل بی دلیل بالا نره...؟
(هادی)

باسخ‌به: مدلسازی قاب دو بعدی •نامشخص• #10

• Mahdavi
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
ابتدا نقاط انتهای تیرهای تراز مورد نظر را انتخاب کنید. بعد
Assign>Joint>Diaphragms
برای هر تراز یک دیافراگم.

باسخ‌به: مدلسازی قاب دو بعدی •نامشخص• #11

• Mahdavi
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
درمورد سهم جرم قاب دو بعدی هم به نظر من مقدار سهم جرم با سختی قاب تناسب دارد. یعنی اگر سختی قاب دوبعدی را بدست بیاوردید، از روابط دینامیک سازه (که البته من اصلاً حضور ذهن ندارم) سهم جرم می توان محاسبه نمود. یادم هست یک رابطه داشتیم به صورت: K=mw2
•آخرین ویرایش•: •نامشخص• •نویسنده : • Mahdavi.
  • •صفحه:•
  • 1

قدرت گرفته از کیوننا فارسی / محصول گروه سی‌ام‌اس فارسی

•این صفحه در:• 0.95 •ثانیه ایجاد شده است•
افراد آنلاين
•ما• •37 مهمان• •آنلاین داریم•
آمار اين وب سايت
نظر سنجی
کدام دوره از دوره های گروه آموزشی تنباکوچی از کیفیت بهتری برخوردار است؟