•میهمان••ِ•, •گرامی، خوش آمدید!•
•نامِ کاربری• •گذرواژه:• •به‌خاطر داشته باش•

نتایج نرم افزار سیف
(1 •، بازدید کننده•) (1) •میهمان•
بحث و بررسی در خصوص مباحثی که مرتبط با مجموعه های دیگر نیست
  • •صفحه:•
  • 1

•نامِ بحث:• نتایج نرم افزار سیف

نتایج نرم افزار سیف •نامشخص• #1

• msttahery
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 1
  • •کارما (امتیازِ ویژه)•: 0
با عرض سلام و احترام
آیا نتایج نرم افزار سیف 15 تا 20 درصد دست بالاست؟
من در شهر تهران ساختمان های زیادی را مشاهده می کنم که داری سیستم قاب خمشی و یا سیستم دوگانه هستند ( قاب + مهاربند) ، سوالی که دارم این است که چرا در تعداد بسیار کمی از این سازه ها از مقطع متغیر در تیرها استفاده شده است ، واضح است که در سیستم قاب خمشی لنگر بر تکیه گاه بیشترین مقدار را داشته که این لنگر بلافاصله کاهش می یابد و طراحی با این لنگر کاملا غیر اقتصادی است. اساتید بنده در شهر کاشان راه حل را استفاده از مقطع متغیر بیان می کردند.

باسخ‌به: نتایج نرم افزار سیف •نامشخص• #2

• ali reza
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 1
  • •کارما (امتیازِ ویژه)•: 0
با سلام
دوست عزیز گزارش نرم افزار safe در حالت گزارش ميلگرد بر مبنای مقدار ماکزیمم لنگر گزارش شده در آ ن ناحیه میباشد
درباره سوال دوم منطقی است که در نواحی که لنگر بیشتر است از ماهیچه استفاده شود . ولی احتمالا بخاطر شرایط اجرای
سخت تر قالب بندی این قضیه نادیده گرفته شده و مقطع بطور کامل اجرا میشود.
موفق باشید

باسخ‌به: نتایج نرم افزار سیف •نامشخص• #3

• Mahdavi
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 67
  • •کارما (امتیازِ ویژه)•: 2
با سلام
اگر در سیف 14 ستونهای روی فنداسیون را هم مدل کنید و برای تراز بالای آنها صفحه صلب تعریف کنید به احتمال زیاد حجم آرماتور کمتر می شود حتی خیلی کمتر از سیف 8

باسخ‌به: نتایج نرم افزار سیف •نامشخص• #4

• تنباکوچی
  • ( •مدیر• )
  • •غایب•
  • مدیرِ کل
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 248
  • •کارما (امتیازِ ویژه)•: 12
msttahery •نوشته است•:
با عرض سلام و احترام
آیا نتایج نرم افزار سیف 15 تا 20 درصد دست بالاست؟
من در شهر تهران ساختمان های زیادی را مشاهده می کنم که داری سیستم قاب خمشی و یا سیستم دوگانه هستند ( قاب + مهاربند) ، سوالی که دارم این است که چرا در تعداد بسیار کمی از این سازه ها از مقطع متغیر در تیرها استفاده شده است ، واضح است که در سیستم قاب خمشی لنگر بر تکیه گاه بیشترین مقدار را داشته که این لنگر بلافاصله کاهش می یابد و طراحی با این لنگر کاملا غیر اقتصادی است. اساتید بنده در شهر کاشان راه حل را استفاده از مقطع متغیر بیان می کردند.

با سلام
دقت داشته باشید در پروژه ای کوچک ساخت مقاطع ماهیچه ای لزوما هزینه پروژه را کاهش نمیدهد. ساخت اینگونه مقاطع هزینه بر است و اجرای ان هم ملاحظات خود را دارد البته در پروژه های خیلی بزرگ مقرون به صرفه خواهد بود.
گروه آموزشی تنباکوچی
  • •صفحه:•
  • 1

قدرت گرفته از کیوننا فارسی / محصول گروه سی‌ام‌اس فارسی

•این صفحه در:• 0.31 •ثانیه ایجاد شده است•
افراد آنلاين
•ما• •37 مهمان• •آنلاین داریم•
آمار اين وب سايت
نظر سنجی
کدام دوره از دوره های گروه آموزشی تنباکوچی از کیفیت بهتری برخوردار است؟