•میهمان••ِ•, •گرامی، خوش آمدید!•
•نامِ کاربری• •گذرواژه:• •به‌خاطر داشته باش•

انجام انالیز IDA به کمک نرم افزار seismostruct
(0 •، بازدید کننده•) 
پاسخ به سوالات در خصوص تحلیلهای غیرخطی
  • •صفحه:•
  • 1

•نامِ بحث:• انجام انالیز IDA به کمک نرم افزار seismostruct

انجام انالیز IDA به کمک نرم افزار seismostruct •نامشخص• #1

• mohapsi
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 12
  • •کارما (امتیازِ ویژه)•: 0
کسانی که اطلاعاتی در مورد این انالیز به کمک نرم افزار مذکور دارن یاری برسانند متشکر

باسخ‌به: انجام انالیز IDA به کمک نرم افزار seismostruct •نامشخص• #2

• mohapsi
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
مشکلی که در واقع در زمان انجام این آنالیز دارم اینه که نمودارهای sa(T1,0.05)-drift رو نمیتونم استخراج کنم یعنی با مقالاتی که بیشترشون با opensees کار کردن همخوانی نداره؟؟؟؟؟؟؟

باسخ‌به: انجام انالیز IDA به کمک نرم افزار seismostruct •نامشخص• #3

mohapsi •نوشته است•:
مشکلی که در واقع در زمان انجام این آنالیز دارم اینه که نمودارهای sa(T1,0.05)-drift رو نمیتونم استخراج کنم یعنی با مقالاتی که بیشترشون با opensees کار کردن همخوانی نداره؟؟؟؟؟؟؟

با سلام

ترسیم منحنی های IDA یکی از دشوارترین مراحل IDA است. همانطور که مستحضر هستید محور قائم منحنی های IDA نشان دهنده ی اندازه شدت بار(Intensity Measure) و محور افقی آن نشان دهنده اندازه خسارت وارده به سازه(Damage Measure) می باشد. حال شما Inter story drift را به عنوان DM و شتاب طیفی با میرایی 5 درصد متناظر با موداول سازه((sa(T1,0.05) را به عنوان IM انتخاب نموده اید که برای ساختمان های متعارف مناسب می باشد اما برای سازه های دیگر همانند پل ها مناسب نمی باشد.
حال از عوامل بروز مشکل شما می توان به موارد زیر اشاره داشت:

1) انجام غیرصحیح تحلیل دینامیکی غیرخطی فزاینده
که شما ظاهرا با نرم افزار دیگری این تحلیل را انجام داده اید و من هم اکنون نمی توانم در این زمینه به شما کمک نمایم چون اطلاعات مورد نیاز را در اختیار ندارم.

2)غیرصحیح محاسبه کردن DM.
منحنی های IDA می توانند به صورت کلی و جزئی رفتار سازه را رصد نمایند. اگر خسارت سازه برای یه نقطه مشخص از سازه رصد شود، منحنی IDA جزئی برای آن نقطه ی خاص(مثلا طبقه بام یا طبقه چهارم...) بدست خواهد آمد و اگر ما به عنوان مثال دریفت در یه شدت معین را به صورت زیر تعریف کنیم، منحنی IDA بدست آمده کلی برای کل سازه خواهد بود.
((Drift=abs(Max(Drift of story
abs= نشانگر قدرمطلق
و نکته دیگر این است که شما دریفت را چه تعریف کرده اید و مقالات دیگر چه تعریف کرده اند؟؟؟!!!
دریفت موردنظر جابه جایی نسبی طبقات بوده یا تقسیم بر ارتفاع طبقه را هم داشته است؟!!(برحسب درصد هم می تواند باشد.)

3) غیرصحیح محاسبه کردن IM.
نحوه ی محاسبه IM آن هم از نوع (sa(T1,0.05، خیلی مهم می باشد. نحوه ی مقیاس کردن شتابنگاشت های زلزله باید بر مبنای طیف پاسخ سازه صورت پذیرد و باید دقت داشت ضریبی که در هر مرحله از آنالیز IDA در رکورد شتاب ضرب می شود، متناظرا همان شتاب طیفی متناظر با مد اول سازه را بدهد.

این سه مورد را بررسی نموده،اگر موفق به حل مشکل خود نشدید،من مجددا در خدمت هستم.

موفق باشید- طامه
•آخرین ویرایش•: •نامشخص• •نویسنده : • طامه- مدرس دوره اپنسیس.
•تشکر کننده گان•: mohapsi

باسخ‌به: انجام انالیز IDA به کمک نرم افزار seismostruct •نامشخص• #4

برای حل مشکل، شما باید مراحل زیر را دنبال کنید:
1- انجام آنالیز مودال (توسط Seismostruct) و تعیین پریود های اصلی سازه
2- تعیین شتاب طیفی متناظر با هر مود (با توجه به طیف رکورد زلزله و میرایی مورد نظر و با استفاده از نرم افزار Seismosignal)
3- در برنامه Seismostruct در قسمت IDA Parameter و در قسمت Distinct Scaling Factor مقادیر شتاب های طیفی بدست آمده از بند 2 را وارد نمایید.
4- پس از انجام آنالیز و در قسمت Post Processor برنامه به بخش IDA Envelopes بروید.
5- به زیر پنجره Response Maxima رفته و با انتخاب گزینه Relative Displacement در راستای تحریک لرزه ای مورد نظر نمودار Sa-Drift هدف را رسم نمایید.
•تشکر کننده گان•: mohapsi

باسخ‌به: انجام انالیز IDA به کمک نرم افزار seismostruct •نامشخص• #5

• mohapsi
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
خان سفید-مدرس دوره میراگر •نوشته است•:
برای حل مشکل، شما باید مراحل زیر را دنبال کنید:
1- انجام آنالیز مودال (توسط Seismostruct) و تعیین پریود های اصلی سازه
2- تعیین شتاب طیفی متناظر با هر مود (با توجه به طیف رکورد زلزله و میرایی مورد نظر و با استفاده از نرم افزار Seismosignal)
3- در برنامه Seismostruct در قسمت IDA Parameter و در قسمت Distinct Scaling Factor مقادیر شتاب های طیفی بدست آمده از بند 2 را وارد نمایید.
4- پس از انجام آنالیز و در قسمت Post Processor برنامه به بخش IDA Envelopes بروید.
5- به زیر پنجره Response Maxima رفته و با انتخاب گزینه Relative Displacement در راستای تحریک لرزه ای مورد نظر نمودار Sa-Drift هدف را رسم نمایید.

مهندس خان سفید عزیز drift چگونه تعریف کنم جابجایی نسبی یا جابجایی تقسیم بر ارتفاع؟؟؟؟؟؟

باسخ‌به: انجام انالیز IDA به کمک نرم افزار seismostruct •نامشخص• #6

• mohapsi
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
طامه- مدرس دوره اپنسیس •نوشته است•:
mohapsi •نوشته است•:

با سلام

ترسیم منحنی های IDA یکی از دشوارترین مراحل IDA است. همانطور که مستحضر هستید محور قائم منحنی های IDA نشان دهنده ی اندازه شدت بار(Intensity Measure) و محور افقی آن نشان دهنده اندازه خسارت وارده به سازه(Damage Measure) می باشد. حال شما Inter story drift را به عنوان DM و شتاب طیفی با میرایی 5 درصد متناظر با موداول سازه((sa(T1,0.05) را به عنوان IM انتخاب نموده اید که برای ساختمان های متعارف مناسب می باشد اما برای سازه های دیگر همانند پل ها مناسب نمی باشد.
حال از عوامل بروز مشکل شما می توان به موارد زیر اشاره داشت:

1) انجام غیرصحیح تحلیل دینامیکی غیرخطی فزاینده
که شما ظاهرا با نرم افزار دیگری این تحلیل را انجام داده اید و من هم اکنون نمی توانم در این زمینه به شما کمک نمایم چون اطلاعات مورد نیاز را در اختیار ندارم.

2)غیرصحیح محاسبه کردن DM.
منحنی های IDA می توانند به صورت کلی و جزئی رفتار سازه را رصد نمایند. اگر خسارت سازه برای یه نقطه مشخص از سازه رصد شود، منحنی IDA جزئی برای آن نقطه ی خاص(مثلا طبقه بام یا طبقه چهارم...) بدست خواهد آمد و اگر ما به عنوان مثال دریفت در یه شدت معین را به صورت زیر تعریف کنیم، منحنی IDA بدست آمده کلی برای کل سازه خواهد بود.
((Drift=abs(Max(Drift of story
abs= نشانگر قدرمطلق
و نکته دیگر این است که شما دریفت را چه تعریف کرده اید و مقالات دیگر چه تعریف کرده اند؟؟؟!!!
دریفت موردنظر جابه جایی نسبی طبقات بوده یا تقسیم بر ارتفاع طبقه را هم داشته است؟!!(برحسب درصد هم می تواند باشد.)

3) غیرصحیح محاسبه کردن IM.
نحوه ی محاسبه IM آن هم از نوع (sa(T1,0.05، خیلی مهم می باشد. نحوه ی مقیاس کردن شتابنگاشت های زلزله باید بر مبنای طیف پاسخ سازه صورت پذیرد و باید دقت داشت ضریبی که در هر مرحله از آنالیز IDA در رکورد شتاب ضرب می شود، متناظرا همان شتاب طیفی متناظر با مد اول سازه را بدهد.

این سه مورد را بررسی نموده،اگر موفق به حل مشکل خود نشدید،من مجددا در خدمت هستم.

موفق باشید- طامه

مهندس طامه عزیز با تشکر از حوصله ای که برای پاسخگویی به خرج دادید تقریبا چند بار موارد بالا چک شده ولی باز هم نشد با این وجود متشکر... اگر باز نتیجه ای نگرفتم از شما کمک میگیرم بیشتر گیر من در ارایه خروجی خود نرم افزار seismostruct است

باسخ‌به: انجام انالیز IDA به کمک نرم افزار seismostruct •نامشخص• #7

در تعریف دریفت در صورتی که ارتفاع طبقات مدل شما متغیر باشد، خوب است که از نسبت جابه جایی طبقات به ارتفاع استفاده کنید در غیر این صورت لزومی ندارد و می توان از خود جابه جایی نسبی بهره گرفت.
•آخرین ویرایش•: •نامشخص• •نویسنده : • خان سفید-مدرس دوره میراگر.

باسخ‌به: انجام انالیز IDA به کمک نرم افزار seismostruct •نامشخص• #8

• mohapsi
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
خطاهای رایج در SEISMOSTRUCT:
هرکسی از دوستان سوال داره بپرسه

باسخ‌به: انجام انالیز IDA به کمک نرم افزار seismostruct •نامشخص• #9

• amirone
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 1
سلام.
برای اینکه شتاب نگاشت بر اساس sa مقیاس بشه از کدام پریود استفاده میشه؟
پریود نرم افزار یا 1.25 پریود تجربی؟

باسخ‌به: انجام انالیز IDA به کمک نرم افزار seismostruct •نامشخص• #10

• تنباکوچی
  • ( •مدیر• )
  • •غایب•
  • مدیرِ کل
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 248
  • •کارما (امتیازِ ویژه)•: 12
amirone •نوشته است•:
سلام.
برای اینکه شتاب نگاشت بر اساس sa مقیاس بشه از کدام پریود استفاده میشه؟
پریود نرم افزار یا 1.25 پریود تجربی؟

سلام
اگر منظورتان مقیاس به روش استاندارد 2800 است زمان تناوب در این استاندارد زمان تناوب اصلی سازه است طبق تعریف زمان تناوب اصلی سازه زمان تناوب تحلیلی است به شرطی که از 1.25 برابر زمان تناوب تجربی بیشتر نباشد
گروه آموزشی تنباکوچی

باسخ‌به: انجام انالیز IDA به کمک نرم افزار seismostruct •نامشخص• #11

• MASOUD10
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
با سلام
لطفا اگر جزوه فارسی درباره تحلیل IDA دارید برای من ارسال کنید . •آدرس ایمیل جهت جلوگیری از رباتهای هرزنامه محافظت شده اند، جهت مشاهده آنها شما نیاز به فعال ساختن جاوا اسكریپت دارید•

باسخ‌به: انجام انالیز IDA به کمک نرم افزار seismostruct •نامشخص• #12

• shervin
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 14
با سلام
شتاب طیفی مد اول که بیان میشود یعنی چی؟
استنباطی رو که خودم داشتم یعنی رکوردی را در پریود مد اول سازه مربوطه به طور مثال به 0.1G مقیاس کنم و سپس تحلیل رو انجام بدم آیا این روند درست هست؟

باسخ‌به: انجام انالیز IDA به کمک نرم افزار seismostruct •نامشخص• #13

• sharifi
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
باسلام. بنده در انجام آنالیز پوش آور، با ارور :
LF= 0.00000, LF_incr= (Iter: 0 => Sol_Prb)
Unable to apply the entire permanent load. Analysis terminated
مواجه میشم. میخواستم از دوستان خواهش کنم اگر کسی علتشرو میدونه بهم بگه. ممنون

باسخ‌به: انجام انالیز IDA به کمک نرم افزار seismostruct •نامشخص• #14

• ali720
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 2
سلام دوستان من وقتی طیف میخام بکشم ارور
floating point division by zero
را می دهد باید چکارکنم ممنون
  • •صفحه:•
  • 1

قدرت گرفته از کیوننا فارسی / محصول گروه سی‌ام‌اس فارسی

•این صفحه در:• 2.49 •ثانیه ایجاد شده است•
افراد آنلاين
•ما• •99 مهمان• •آنلاین داریم•
آمار اين وب سايت
نظر سنجی
کدام دوره از دوره های گروه آموزشی تنباکوچی از کیفیت بهتری برخوردار است؟