•میهمان••ِ•, •گرامی، خوش آمدید!•
•نامِ کاربری• •گذرواژه:• •به‌خاطر داشته باش•

نحوه ی بدست آوردن ضریب مقیاس رکورد زلزله
(1 •، بازدید کننده•) (1) •میهمان•
پاسخ به سوالات در خصوص تحلیلهای غیرخطی
  • •صفحه:•
  • 1

•نامِ بحث:• نحوه ی بدست آوردن ضریب مقیاس رکورد زلزله

نحوه ی بدست آوردن ضریب مقیاس رکورد زلزله •نامشخص• #1

• phantom
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 3
  • •کارما (امتیازِ ویژه)•: 0
سلام
من برای تحلیل دو بعدی ، رکورد زلزله ای رو توسط نرم افزار سایزمومچ مقیاس کردم . در قسمت تنظیم load case برای تحلیل دینامیکی غیر خطی تاریخچه زمانی ، جایی که رکورد رو تعریف میکنیم همانطور که میدونید scale factor میخواد . اونو چطوری باید بدست بیاریم؟

رکورد رو از peer دریافت کردم و طبق آیین نامه ی asce7-10 برای تحلیل دوبعدی اونو مقیاس کردم
ممنون میشم

باسخ‌به: نحوه ی بدست آوردن ضریب مقیاس رکورد زلزله •نامشخص• #2

• تنباکوچی
  • ( •مدیر• )
  • •غایب•
  • مدیرِ کل
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 248
  • •کارما (امتیازِ ویژه)•: 12
phantom •نوشته است•:
سلام
من برای تحلیل دو بعدی ، رکورد زلزله ای رو توسط نرم افزار سایزمومچ مقیاس کردم . در قسمت تنظیم load case برای تحلیل دینامیکی غیر خطی تاریخچه زمانی ، جایی که رکورد رو تعریف میکنیم همانطور که میدونید scale factor میخواد . اونو چطوری باید بدست بیاریم؟

رکورد رو از peer دریافت کردم و طبق آیین نامه ی asce7-10 برای تحلیل دوبعدی اونو مقیاس کردم
ممنون میشم

با سلام
به طور کلی scale factor در کیس تحلیل تاریخچه زمانی غیرخطی حاصل ضرب ضریب مقیاس در شتاب g هست.اگر رکورد مقیاس شده به برنامه دادید دیگر نیاز به اعمال ضریب مقیاس نیست و اگر قبلا عدد g را در رکورد ضرب کرده و به برنامه دادید دیگر نیازی به اعمال ضریب g نیست.دقت داشته باشید که رکوردهایی که از سایت peer دانلود میشوند برحسب g هستند و برنامه های sap و etabs واحدی به نام g ندارند و اگر واحد برنامه m/s هست بایستی در عدد 9.81 و اگر cm/s هست در 981 ضرب شوند.
گروه آموزشی تنباکوچی
•تشکر کننده گان•: phantom

باسخ‌به: نحوه ی بدست آوردن ضریب مقیاس رکورد زلزله •نامشخص• #3

• nacnac
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 2
  • •کارما (امتیازِ ویژه)•: 0
تنباکوچی •نوشته است•:
phantom •نوشته است•:
سلام

ممنون میشم

با سلام
به طور کلی scale factor در کیس تحلیل تاریخچه زمانی غیرخطی حاصل ضرب ضریب مقیاس در شتاب g هست.اگر رکورد مقیاس شده به برنامه دادید دیگر نیاز به اعمال ضریب مقیاس نیست و اگر قبلا عدد g را در رکورد ضرب کرده و به برنامه دادید دیگر نیازی به اعمال ضریب g نیست.دقت داشته باشید که رکوردهایی که از سایت peer دانلود میشوند برحسب g هستند و برنامه های sap و etabs واحدی به نام g ندارند و اگر واحد برنامه m/s هست بایستی در عدد 9.81 و اگر cm/s هست در 981 ضرب شوند.

باسلام
بنده برای رسم منحنی های شکنندگی نیاز دارم رکوردهای شتابنگاشتها را در PGAهای مختلف اسکیل کنم.
برای اسکیل کردن PGAایی که نیاز داریم بهش برسم مثالا 0.1g را تقسیم بر PGAرکورد کنم و عدد حاصله را در همه ی شتابهای شتابنگاشت ضرب نمایم...چنین چیزی درست است؟
  • •صفحه:•
  • 1

قدرت گرفته از کیوننا فارسی / محصول گروه سی‌ام‌اس فارسی

•این صفحه در:• 0.75 •ثانیه ایجاد شده است•
افراد آنلاين
•ما• •39 مهمان• •آنلاین داریم•
آمار اين وب سايت
نظر سنجی
کدام دوره از دوره های گروه آموزشی تنباکوچی از کیفیت بهتری برخوردار است؟