•میهمان••ِ•, •گرامی، خوش آمدید!•
•نامِ کاربری• •گذرواژه:• •به‌خاطر داشته باش•

ترکیب بارهای طراحی فولادی با تحلیل تاریخچه غیرخطی
(0 •، بازدید کننده•) 
پاسخ به سوالات در خصوص تحلیلهای غیرخطی
  • •صفحه:•
  • 1

•نامِ بحث:• ترکیب بارهای طراحی فولادی با تحلیل تاریخچه غیرخطی

ترکیب بارهای طراحی فولادی با تحلیل تاریخچه غیرخطی •نامشخص• #1

• sajad312
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 1
  • •کارما (امتیازِ ویژه)•: 0
با سلام اساتید عزیز. من اولین باره تحلیل غیرخطی تاریخچه زمانی با etabs انجام میدم و روال کار رو بلد نیستم. لطف میکنید راهنماییم کنید ترکیب بارهای مربوط به حالت حدی سازه فولادی در تحلیل غیرخطی تاریخچه رو کمک کنید. از کجا پیداشون کنم یا چطور بسازمشون.
متشکر

باسخ‌به: ترکیب بارهای طراحی فولادی با تحلیل تاریخچه غیرخطی •نامشخص• #2

• tanbakoochi
  • ( •مدیر• )
  • •غایب•
  • مدیرِ کل
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 11
sajad312 •نوشته است•:
با سلام اساتید عزیز. من اولین باره تحلیل غیرخطی تاریخچه زمانی با etabs انجام میدم و روال کار رو بلد نیستم. لطف میکنید راهنماییم کنید ترکیب بارهای مربوط به حالت حدی سازه فولادی در تحلیل غیرخطی تاریخچه رو کمک کنید. از کجا پیداشون کنم یا چطور بسازمشون.
متشکر

با سلام در ترکیبات بارگزاری همیشه یک قسمت مربوط به نیروی جانبی زلزله است. لذا شما با هر تحلیلی که کار کنید فرقی نمیکند و ان تحلیل جایگزین قسمت مربوط به نیروی جانبی زلزله خواهد شد.به عبارت دیگر ترکیبات بار با تحلیل های استاتیکی یا تاریخچه زمانی تفاوتی ندارد.فقط دقت داشته باشید درست است که طراحی کردن با تحلیل تاریخچه زمانی امکان پذیر است ولی به دلیل پراکندگی زیاد در پاسخ های تحلیل تاریخچه زمانی بهتر است ابتدا طراحی با تحلیل های استاتیکی یا دینامیکی طیفی انجام شود و از تحلیل های تاریخچه زمانی فقط برای چک کردن سازه استفاده گردد.
گروه مهندسی و آموزشی تنباکوچی

باسخ‌به: ترکیب بارهای طراحی فولادی با تحلیل تاریخچه غیرخطی •نامشخص• #3

• afshin
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 2
سلام . کافیه که به یکی از آیین نامه های فولاد داخلی(مبحث دهم مقررات ملی ساختمان) یا خارجی مراجعه کنید و بر اساس ترکیب بارهای موجود آن ها رو در نرم افزار ایجاد کنید.
  • •صفحه:•
  • 1

قدرت گرفته از کیوننا فارسی / محصول گروه سی‌ام‌اس فارسی

•این صفحه در:• 1.79 •ثانیه ایجاد شده است•
افراد آنلاين
•ما• •135 مهمان• •آنلاین داریم•
آمار اين وب سايت
نظر سنجی
کدام دوره از دوره های گروه آموزشی تنباکوچی از کیفیت بهتری برخوردار است؟