•میهمان••ِ•, •گرامی، خوش آمدید!•
•نامِ کاربری• •گذرواژه:• •به‌خاطر داشته باش•

لينك غيرخطي در Sap؟
(1 •، بازدید کننده•) (1) •میهمان•
پاسخ به سوالات در خصوص تحلیلهای غیرخطی
  • •صفحه:•
  • 1

•نامِ بحث:• لينك غيرخطي در Sap؟

لينك غيرخطي در Sap؟ •نامشخص• #1

• behzad re.
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 3
  • •کارما (امتیازِ ویژه)•: 0
با سلام.
بنده ميخوام در نرم افزار Sap اثر يك نوع كامپوزيت رو بر اتصال ببينم. كليه مراحل در نرم افزار المان محدود انجام شده و نتايج استخراج شده ولي در مرحله اعمال به Sap مشكل دارم.كه مشكلاتم به قرار زير است.
1- المان لينك از نوع نقطه اي است و در يك نقطه خاص از تير قراره تعريف بشه. ميخوام بدونم بايد در آن محل مورنظر Point تعريف كنم يا تير رو از آن محل دو تكه كنم؟
2- مطابق عكس هاي پيوست نميدانم محل مربوط به Mass, ٌWeight را چه اعدادي وارد كنم.در حالي كه كامپوزيت من وزن نداره. نظر خودم اينه كه يك عدد بسيار كوچك وارد كنم.جهت جلوگيري از ناپايداري عددي.
3- در قسمت Factor for line ,Area,and solid spring نميدانم چي وارد كنم.مفهومش رو متوجه نميشم!!!
4- در قسمت Properties used for linear Analysis نميدانم چي وارد كنم؟ تحليلي كه قراره انجام بدم استاتيكي غيرخطي هستش!!!
5- مدل رفتاري رو از منابعي كه مطالعه كردم متوجه شدم كه مي بايست Multilinear Plastic-Kinematic معرفي كنم كه مختص اتصالات نيمه صلب است.
از مدير گروه و ساير عزيزاني كه اطلاتي در اين زمينه دارند درخواست راهنمايي دارم.
با احترام.
•آخرین ویرایش•: •نامشخص• •نویسنده : • behzad re..

باسخ‌به: لينك غيرخطي در Sap؟ •نامشخص• #2

• farzad maroufi
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • فعال
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 191
  • •کارما (امتیازِ ویژه)•: 6
با سلام
1- هر دو کار رو می نونید انجام بدید فرقی نمیکنه . فقظ یادتون نره بعد از اینکه تیر رو دو تکه کردید یا نقظه تعریف کردید . دوباره دیافراگم صلب رو اعمال کنید که نقاظ جدید هم شامل دیافراگم صلب شوند ..
2- من عکس نمی بینم در این رابطه .. ولی در تعریف لینک مورد نظر ما معمولا جرم یا وزنی به ان اعمال نمیکنیم
3- این گذینه هم کاربردی نداره و دست نزنید بهش
4- در انالیز خطی یا انالیز غیر خطی تاریخچه ی زمانی به روش مودال . این مشخصات ناحیه ی خطی رو باید پر کنید .. که سختی موثر و میرایی موثر هستند
5- اگر انالیز استاتیکیه غیر خطی انجام میدهید باید رفتار غیر خطی لینک را در جهات مورد نظر تعریف کنید

باسخ‌به: لينك غيرخطي در Sap؟ •نامشخص• #3

• behzad re.
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
4- در انالیز خطی یا انالیز غیر خطی تاریخچه ی زمانی به روش مودال . این مشخصات ناحیه ی خطی رو باید پر کنید .. که سختی موثر و میرایی موثر هستند

با سلام و تشكر از پاسخ شما همكار عزيز
متاسفانه موفق به پيوست نمودن عكس نشدم.
ميشه بفرمائيد كه دقيقاً اين پارامترها سختي و ميرايي چه چيزي هستند. همانطور كه عرض كردم بنده در يك ناحيه خاص از اتصال چيزي شبيه FRP را چسباندم و اثر آن را مي خواهم با تحليل پوش آور ببينم.اين كار را در نرم افزار المان محدود انجام دادم و اضافه سختي رو محاسبه كردم كه يك نمودار است. حالا آيا اين سختي موثر و ميرايي موثر همان سختي تير است؟
و مورد بعدي اينكه آيا بخش مربوط به P-delta نيز مي بايست تظيم گردد؟ اگر پاسخ بلي است. چه چيزهايي بايد وارد گردد.
بنده يك ايميل برايتان ارسال نمودم كه حاوي عكس است.
با تشكر از مشاركت جنابعالي.

باسخ‌به: لينك غيرخطي در Sap؟ •نامشخص• #4

• farzad maroufi
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • فعال
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 191
  • •کارما (امتیازِ ویژه)•: 6
با سلام . اینجوری که من متوجه شدم شما backbone( منحنی رفتاری ) یک اتصال رو با frp بدست اورده اید... اگر backbone اتصال رو در نرم افزار اجزای محدود بدست اوردید و می خواهید انرا در سپ مدل کنید .. چون backboneton رفتار غیر خظی اتصال رو داره نشون میده باید در لینک سپ پارامتر های مربوط به سختی و مقاومت رو در حالت غیر خظی معرفی کنید و از انالیز غیر خطی استفاده کنید .. چنانچه بخواهید از انالیز خطی استفاده کنید .. باید این سختی و مقاومت بدست امده(غیر خطی ) رو به سختی و میرایی موثر(خطی) تبدیل کنید و به نرم افزار بدهید ..

باسخ‌به: لينك غيرخطي در Sap؟ •نامشخص• #5

• behzad re.
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
farzad maroufi •نوشته است•:
با سلام . اینجوری که من متوجه شدم شما backbone( منحنی رفتاری ) یک اتصال رو با frp بدست اورده اید... اگر backbone اتصال رو در نرم افزار اجزای محدود بدست اوردید و می خواهید انرا در سپ مدل کنید .. چون backboneton رفتار غیر خظی اتصال رو داره نشون میده باید در لینک سپ پارامتر های مربوط به سختی و مقاومت رو در حالت غیر خظی معرفی کنید و از انالیز غیر خطی استفاده کنید .. چنانچه بخواهید از انالیز خطی استفاده کنید .. باید این سختی و مقاومت بدست امده(غیر خطی ) رو به سختی و میرایی موثر(خطی) تبدیل کنید و به نرم افزار بدهید ..

با سلام و تشكر از جنابعالي
بله . مي خواهم سطح عملكرد جديد قاب را با حضور لينك ببينم و تحليل پوش آور مد نظرم هست.
بله نمودار Backbone اتصال را بدست آوردم و در قسمت مشخصات غيرخطي لينك معرفي كردم.
تشكر مي كنم از اين كه اطلاعات با ارزشتون رو بدون هيچ چشم داشتي در اختيار بنده و ساير دوستان قرار مي دهيد.
ذكات علم در نشر آن است.
سربلند و ماندگار باشيد.
•تشکر کننده گان•: farzad maroufi
  • •صفحه:•
  • 1

قدرت گرفته از کیوننا فارسی / محصول گروه سی‌ام‌اس فارسی

•این صفحه در:• 2.55 •ثانیه ایجاد شده است•
افراد آنلاين
•ما• •98 مهمان• •آنلاین داریم•
آمار اين وب سايت
نظر سنجی
کدام دوره از دوره های گروه آموزشی تنباکوچی از کیفیت بهتری برخوردار است؟