•میهمان••ِ•, •گرامی، خوش آمدید!•
•نامِ کاربری• •گذرواژه:• •به‌خاطر داشته باش•

رفع اشکال در نتایج تحلیل پوش اور
(1 •، بازدید کننده•) (1) •میهمان•
پاسخ به سوالات در خصوص تحلیلهای غیرخطی
  • •صفحه:•
  • 1

•نامِ بحث:• رفع اشکال در نتایج تحلیل پوش اور

رفع اشکال در نتایج تحلیل پوش اور •نامشخص• #1

• yaser59
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 1
  • •کارما (امتیازِ ویژه)•: 0
با سلام خدمت آقای مهندس تنباکوچی
من سازه 12 طبقه بتنی را تحلیل استاتیکی غیر خطی کردم و البته قبل از آن طیفی و مقاطع را بدست آورده ام. پس از run نیز برنامه خطایی نداشته است.
حال در قسمت display deformed shape که نتایج را میخوام، برنامه یه پیغام میده و قبل از ارائه نتایج بسته میشه .(ETABS2013( خواستم ببینم چطور میتونم این مشکل رو حل کنم؟
با تشکر فراوان.

باسخ‌به: رفع اشکال در نتایج تحلیل پوش اور •نامشخص• #2

• po0oya
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 4
با عرض سلام و احترام خدمت استاد گرامی
جناب آفای مهندس با عرض شرمندگی سوالی از خدمتتان داشتم. بنده هنگامی که یک قاب را مثلاً قاب خمشی ویژه را مطابق با آیین نامه طراحی می کنم و سپس تحلیل پوش اور بر روی آن انجام می دهم ضریب رفتار بدست آمده خیلی کمتر از ضریب رفتار تعریف شده برای آن قاب بدست می آید.(سطح عملکر اینی جانی پاس می شود) به طور مثال یه جای آنکه 7 برای قاب خمشی ویژه بدست آید 2 بدست می آبد و همچنین ضریب اضافه مقاومت نیز کم بدست می آید. در نمودار پوش هم این مورد وجود دارد: دو خطی شدن نمودار در محدوده تغییر مکان هدف به نسبت در پایین نمودار پوش اتفاق می افتد به طوری که بعد از تغییر مکان هدف نمودار پوش سازه هنوز کمی روند صعودی داشته و سپس افقی می شود که احساس می کنم علت این باشد چون مثلا طبق تعریف ضریب اضافه مقاومت که برش تسلیم به برش اولین مفصل است ، برش تسلیم حاصل از نمودار ئو خطی خیلی کمتر از برش تسلیم نهایی سازه است. ممنونم می شوم علت را بفرمایید.
سوال دیگر اینک من با توجه به آنکه شهرستانی هستم قصد خرید فیلم دوره تحلیل عیر خطی اتان را دارم آیا سرفصل های ذکر شده برای دوره حضوری مثل همین تعیین ضریب رفتار در فیلم نیز وجود دارد؟
با تشکر

باسخ‌به: رفع اشکال در نتایج تحلیل پوش اور •نامشخص• #3

• farzad maroufi
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • فعال
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 191
  • •کارما (امتیازِ ویژه)•: 6
احتمالا قابتون 2 بعدی هست . بخاطر اونه که ضریب رفتارت کم میاد
•تشکر کننده گان•: po0oya

باسخ‌به: رفع اشکال در نتایج تحلیل پوش اور •نامشخص• #4

• po0oya
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
ممنونم از پاسختون اما روی قاب سه بعدی هم همین وضعیت هست. به عبارتی زمانی که مقاطع سازه به صورت کامل تحت آیین نامه طراحی شده باشند و در تحلیل پوش اور هم سطح ایمنی جانی را پاس می کند ( می دانیم طبق 2800 اگر سازه مطابق با آیین نامه طراحی شود " انتظار می رود" سطح ایمنی جانی پاس شود) پاسخ سازه یعنی همان منحنی پوش تا حد تغییر مکان هدف به گونه ای است که بعد از آن هنوز منحنی صعودی بوده و بعد افقی می شود یعنی سازه بعد از تغییر مکان هدف هنوز ظرفیت قابل توجهی را از خود نشان می دهد و به این ترتیب منحنی دو خطی که در حد تغییر مکان هدف هست نیز در نسبت های پایینی از منحنی پوش قرار می گیرد و برش تسلیمی که نرم افزار از منحنی دو خطی می دهد خیلی کمتر از برش تسلیم واقعی که متناظر با سطح افقی شدن نمودار پوش است و به همین دلیل هم ضریب اضافه مقاومت و یا ضریب رفتار کم می شود. از طرفی تعریف ضریب اضافه مقاومت برابر است با برش تسلیم ( یعنی وقتی که تمام مفاصل پلاستیک تشکیل شوند که متناظر با همان سطح افقی منحنی پوش است) تقسیم بر برش اولین مفصل. خب من همان طور که گفتم برش تسلیم تغییر مکان هدفم خیلی کمتر از سطح افقی منحنی پوش است و به این ترتیب این مقادیر کم می شود اما علت را نمی دانم؟ امیدوارم کمکم کنید. ممنون میشوم.

باسخ‌به: رفع اشکال در نتایج تحلیل پوش اور •نامشخص• #5

• farzad maroufi
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • فعال
شما سازه رو تا جایی که سطح ایمنی جانی نقض میشود پوش کنید یعنی در واقع تا جایی پوش کنید که اولین مفصل در سطح collaps prevention تشکیل میشود .. این مقدار پوش از مقدار تغییر مکان هدف قطعا بیشتر است .
در مورد ضریب اضافه مقاومت هم توجه کنید که اضافه مقاومت عبارت است از برش نهایی که در بالا عرض شد تقسیم بر برش پایه طراحی منتها چون در تحلیل غیر خطی ما برش پایه را نداریم از برش متناظر با اولین مفصل پلاستیک استفاده می کنیم ...
شما از قانون انرژی استفاده میکنید یا برابری تغییر مکان ؟ سازه چند طبقه است ؟ پلان دارای چند قاب است همه ی این عوامل در ضریب رفتار موثر هستند

باسخ‌به: رفع اشکال در نتایج تحلیل پوش اور •نامشخص• #6

• po0oya
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
ممنونم از لطف شما. سازه های مختلفی رو بررسی کردم از قاب دو بعدی تا سه بعدی با 7 سقف و 3 دهانه 5 متری در هر طرف ولی نتایج با همان مشکل همراه است. یعنی ضریب رفتار انقدر کم است که نمی توان به تعداد طبقات و ... ربط داد. با توجه به طبقات از روش برابری تغییر مکان استفاده می کنم. عکسی در ضمیمه قرار داده ام ممنون میشوم مشاهده بفرمایید و علت اینکه نمودار دو خطی انقدر پایین قرار گرفته است را بفرمایید چون علت کم شدن ضریب رفتار و ضریب اضافه مقاومت فکر کنم همین است! نقض ایمنی جانی هم با تغییر مکان هدف خیلی تفاوت ندارد شاید یک step اما باز هم مشکل پا بر جاست.
•ضمیمه ها:•

باسخ‌به: رفع اشکال در نتایج تحلیل پوش اور •نامشخص• #7

• ASHF
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 21
با سلام
من یک قاب دو بعدی را پوش کرد،ترکیب بارهایم یکنواخت و مودی بوده است.
منحنی پوش آورم یک خط عمودی است در واقع هیچ تغییر مکانی وجود ندارد!
در ضمن منحنی بر اساس FEMA ایجاد نشده است!
می خواستم ببینم علتش چی می تواند باشد؟
ممنون می شوم پاسخ بدهید...
•آخرین ویرایش•: •نامشخص• •نویسنده : • ASHF.

باسخ‌به: رفع اشکال در نتایج تحلیل پوش اور •نامشخص• #8

• farzad maroufi
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • فعال
po0oya •نوشته است•:
ممنونم از لطف شما. سازه های مختلفی رو بررسی کردم از قاب دو بعدی تا سه بعدی با 7 سقف و 3 دهانه 5 متری در هر طرف ولی نتایج با همان مشکل همراه است. یعنی ضریب رفتار انقدر کم است که نمی توان به تعداد طبقات و ... ربط داد. با توجه به طبقات از روش برابری تغییر مکان استفاده می کنم. عکسی در ضمیمه قرار داده ام ممنون میشوم مشاهده بفرمایید و علت اینکه نمودار دو خطی انقدر پایین قرار گرفته است را بفرمایید چون علت کم شدن ضریب رفتار و ضریب اضافه مقاومت فکر کنم همین است! نقض ایمنی جانی هم با تغییر مکان هدف خیلی تفاوت ندارد شاید یک step اما باز هم مشکل پا بر جاست.

ضریب اضافه مقاومت عبارت است برش متناظر با نقض سطح عملکرد ایمنی جانی تقسیم بر برش متناظر با اولین مفصل پلاستیک
  • •صفحه:•
  • 1

قدرت گرفته از کیوننا فارسی / محصول گروه سی‌ام‌اس فارسی

•این صفحه در:• 1.30 •ثانیه ایجاد شده است•
افراد آنلاين
•ما• •124 مهمان• •آنلاین داریم•
آمار اين وب سايت
نظر سنجی
کدام دوره از دوره های گروه آموزشی تنباکوچی از کیفیت بهتری برخوردار است؟