•میهمان••ِ•, •گرامی، خوش آمدید!•
•نامِ کاربری• •گذرواژه:• •به‌خاطر داشته باش•

تحلیل استاتیکی غیر خطی PUSHOVER
(1 •، بازدید کننده•) (1) •میهمان•
پاسخ به سوالات در خصوص تحلیلهای غیرخطی
  • •صفحه:•
  • 1

•نامِ بحث:• تحلیل استاتیکی غیر خطی PUSHOVER

تحلیل استاتیکی غیر خطی PUSHOVER •نامشخص• #1

• amin mousavi
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 2
  • •کارما (امتیازِ ویژه)•: 0
با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان و به ویژه مدیر محترم آقای تنباکوچی
مشکلی که بنده در تحلیل پوش اور باهاش مواجه هستم اینه که من نمودار پوش اور رو به طور کامل در نرم افزار SAP بدست میارم ولی وقتی میخوام نمودار دوخطی رو نشون بده با توجه به اینکه Sa رو بر اساس آیین نامه 2800 معرفی کردم و مقدار Scsale Factor رو به درستی (A*g) وارد می کنم ولی نمودار دوخطی به صورت یک خط و در ناحیه ی الاستیک نمودار پوش اور نشون داده میشه.
خیلی ممنون می شم اگر به من کمک کنید.

باسخ‌به: تحلیل استاتیکی غیر خطی PUSHOVER •نامشخص• #2

• تنباکوچی
  • ( •مدیر• )
  • •غایب•
  • مدیرِ کل
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 248
  • •کارما (امتیازِ ویژه)•: 12
amin mousavi •نوشته است•:
با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان و به ویژه مدیر محترم آقای تنباکوچی
مشکلی که بنده در تحلیل پوش اور باهاش مواجه هستم اینه که من نمودار پوش اور رو به طور کامل در نرم افزار SAP بدست میارم ولی وقتی میخوام نمودار دوخطی رو نشون بده با توجه به اینکه Sa رو بر اساس آیین نامه 2800 معرفی کردم و مقدار Scsale Factor رو به درستی (A*g) وارد می کنم ولی نمودار دوخطی به صورت یک خط و در ناحیه ی الاستیک نمودار پوش اور نشون داده میشه.
خیلی ممنون می شم اگر به من کمک کنید.

با سلام
اگر فرض کنیم که تمام اطلاعاتی که به برنامه وارد کرده اید درست و صحیح باشد علتی که منحنی دوخطی شما تبدیل به یک خط میشود این است که سازه در محدوده ای که پوش شده است خطی مانده است. دقت داشته باشید برنامه تا جایی که سازه پوش شده است رفتار را دوخطی میکند وقتی سازه تا جایی که پوش شده رفتار خطی دارد بدیهی است که نمیتواند انرا دو خطی کند به عبارت دیگر دوخطی کردن رفتار یعنی اینکه سازه کلا وارد محدوده غیرخطی بشود و منحنی رفتاری ان تشکیل شود سپس منحنی تبدیل به دوخطی شود دوخطی که معادل همان منحنی باشد وقتی رفتار شما از ابتدا تک خطی است دوخطی معنا ندارد.اما سوال اینجاست که چرا رفتار سازه خطی است پاسخ به این سوال دلایل مختلف دارد شاید شما سازه را کم پوش کردید اگر بیشتر پوش کنید حتما سازه وارد محدوده غیرخطی میشود.شاید کلا سازه خیلی ترد و سنگین طراحی شده است . شاید مفاصل پلاستیک کامل تعریف نشده است چون سازه وقتی وارد محدوده غیرخطی میشود که مفاصل پلاستیک کامل تعریف شده باشد.در هر صورت شما از منحنی دوخطی ایراد نگیرید باید به دنبال حل مشکل خطی رفتار کردن سازه خود باشید که غیر از مواردی که من گفتم نیست
گروه آموزشی تنباکوچی

باسخ‌به: تحلیل استاتیکی غیر خطی PUSHOVER •نامشخص• #3

• 3point
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 4
  • •کارما (امتیازِ ویژه)•: 0
سلام
خسته نباشید
قراره با دیوار برشی یک قاب دو بعدی 3 طبقه رو تقویت کنم، تا اونجا که براتون مقدوره منو راهنمایی کنید.
اصن نمیدونم باید از کجا و چجوری شروع کنم
با تشکر
  • •صفحه:•
  • 1

قدرت گرفته از کیوننا فارسی / محصول گروه سی‌ام‌اس فارسی

•این صفحه در:• 0.38 •ثانیه ایجاد شده است•
افراد آنلاين
•ما• •90 مهمان• •آنلاین داریم•
آمار اين وب سايت
نظر سنجی
کدام دوره از دوره های گروه آموزشی تنباکوچی از کیفیت بهتری برخوردار است؟