•میهمان••ِ•, •گرامی، خوش آمدید!•
•نامِ کاربری• •گذرواژه:• •به‌خاطر داشته باش•

تحلیل پوش آور
(1 •، بازدید کننده•) (1) •میهمان•
پاسخ به سوالات در خصوص تحلیلهای غیرخطی
  • •صفحه:•
  • 1

•نامِ بحث:• تحلیل پوش آور

تحلیل پوش آور •نامشخص• #1

• مسعود131
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 3
  • •کارما (امتیازِ ویژه)•: 0
با عرض سلام و خسته نباشید. من چند مدل برای انجام پاپان نامه تحلیل پوش اور انجام دادم و نتیجه هم گرفتم ولی یه مشکلی برام پیش اومده و اون اینکه سازه اصلا پوش تمیشه یعنی اصلا بار جانبی به سازه اعمال نمیشه و نمودار پوش اور با جابه جایی صفر فقط به صورت یک خط قائم ترسیم میشه ممنون میشم کمکم کنید. باتشکر

باسخ‌به: تحلیل پوش آور •نامشخص• #2

• arshia46
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 10
مسعود131 •نوشته است•:
با عرض سلام و خسته نباشید. من چند مدل برای انجام پاپان نامه تحلیل پوش اور انجام دادم و نتیجه هم گرفتم ولی یه مشکلی برام پیش اومده و اون اینکه سازه اصلا پوش تمیشه یعنی اصلا بار جانبی به سازه اعمال نمیشه و نمودار پوش اور با جابه جایی صفر فقط به صورت یک خط قائم ترسیم میشه ممنون میشم کمکم کنید. باتشکر

سلام دوست عزیز. من هم دارم روی پایان نامه کار می کنم و به یه مشکل برخوردم که امیدوارم اینجا جواب بگیرم. من هم در زمینه تحلیل پوش اور تبحری ندارم و شاید نتونم کمک زیادی بکنم. در تحلیل پوش اور شما به سازه جابجایی(تغییرمکان هدف) اعمال می کنید. و مفاصل پلاستیک رو بررسی میکنید که به ترتیب از کجا شروع به تشکیل می کنن و در چه محدوده ای قرار می گیرن. یعنی اصلا بار جانبی به سازه اعمال نمیشه بلکه جابجایی داده میشه. در منحنی پوش اور هم قسمت plot type رو روی FEMA 440 DM قرار بدید.

باسخ‌به: تحلیل پوش آور •نامشخص• #3

• hagh
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 6
مسعود131 •نوشته است•:

سلام
اگه اصلا سازه پوش نمیشه احتمالا نقظه کنترل رو در کیس های بار جانبی تعریف نکردید.
این کار رو انجام دادید؟
هادی اکبریان

باسخ‌به: تحلیل پوش آور •نامشخص• #4

• Khanmohamadi
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 44
برای آن که تحلیل Pushover درست انجام شده و دارای نتایج قابل استنادی باشد باید:
اولا: تغییر مکان هدف در نرم افزار درست تعریف شده باشد.
ثانیا: سازه پس از انجام تحلیل، به تغییر مکان هدف رسیده باشد.
برای گام اول باید نقطه ای را (معمولا) در مرکز جرم بام به عنوان نقطه کنترل تعریف و به دیافراگم سقف بام مقید کرد.
سپس با روش دستی و با کمک رابطه آیین نامه تغییر مکان هدف را محاسبه و در case جانبی مناسب در هر دو راستای اصلی سازه اعمال کرد. (البته به عنوان یک مقدار تخمینی اولیه 0.04h که h ارتفاع نقطه کنترل از تراز پایه است برای تغییر مکان اولیه مناسب می باشد که در مراحل بعدی باید اصلاح شود)

باسخ‌به: تحلیل پوش آور •نامشخص• #5

• تنباکوچی
  • ( •مدیر• )
  • •غایب•
  • مدیرِ کل
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 248
  • •کارما (امتیازِ ویژه)•: 12
مسعود131 •نوشته است•:

با سلام
مهندس عزیز هزار و یک دلیل وجود دارد که تحلیل شما انجام نشود تا فایل از نزدیک بررسی نشه نمیتوان پاسخ داد تحلیل غیرخطی تحلیل بسیار پیچیده ای است
گروه آموزشی تنباکوچی

باسخ‌به: تحلیل پوش آور •نامشخص• #6

• مسعود131
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
سلام.اقای مهندس نزدیک 10 مدل تحلیل طراحی کردم و این مشکل فقط تواین مدلم پیش میاد حتی چند بار مجددا تحلیل رو از صفر تکرار کردم.اگه امکانش هست لطفا مدلم چک کنید ممنون میشم.

باسخ‌به: تحلیل پوش آور •نامشخص• #7

• مسعود131
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
سلام مهندس ممنون مشکلم حل شد.من همه مدل هام تموم شدتقریبا میتونم بگم دیگه مشکلی در رابطه با تحلیل پوش اور ندارم اگه مشکلی داشتی خوشحال میشم راهنمایی کنم.

باسخ‌به: تحلیل پوش آور •نامشخص• #8

• ASHF
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 21
با سلام
اگر در سازه مفصل پلاستیک تشکیل نشود علتش چیست؟
تحلیل نادرست بوده است؟
با تشکر

باسخ‌به: تحلیل پوش آور •نامشخص• #9

• تنباکوچی
  • ( •مدیر• )
  • •غایب•
  • مدیرِ کل
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 248
  • •کارما (امتیازِ ویژه)•: 12
ASHF •نوشته است•:
با سلام
اگر در سازه مفصل پلاستیک تشکیل نشود علتش چیست؟
تحلیل نادرست بوده است؟
با تشکر

با سلام
یک اشتباه عمومی بین کاربران تحلیل های غیرخطی این است که فکر میکنند اگر در تحلیل های غیرخطی به سازه مفصل پلاستیک اختصاص بدهند حتما بایستی مفاصل تشکیل شود در صورتیکه اختصاص دادن مفاصل پلاستیک به سازه فقط به این معنا است که اگر تلاش موجود ( لنگر ، برش ، نیروی محوری و ... ) به حد جاری شدن رسید برنامه با توجه به منحنی رفتاری که دارد رفتار انرا مطابق با منحنی تغییر دهد لذا این امکان وجود دارد که سازه تحت نیروی وارده در تحلیل غیرخطی تشکیل مفصل ندهد و کاملا خطی باشد هرچند به طور معمول انتظار داریم یک سازه معمولی تخت نیروی جانبی زلزله سطح خطر یک مفصل شود اما نمیتوان مفصل نشدن یک سازه را در تحلیل غیرخطی دلیلی بر اشتباه بودن تحلیل دانست شاید سازه برای بارجانبی زیادی سنگین طراحی شده است اما اگر همان سازه را با افزایش بارجانبی مجددا تحلیل غیرخطی کنیم و سازه مانند قبل باز هم با افزایش نیروی جانبی رفتار خطی نشان دهد و هیج مفصل پلاستیکی تشکیل نشود قطعا یک جای کار ما اشتباه است. همیشه یادمان باشد تحلیل غیرخطی رفتار واقعی سازه را به ما نشان میدهد نه رفتار صرفا غیرخطی را.
گروه آموزشی تنباکوچی
•تشکر کننده گان•: ASHF

باسخ‌به: تحلیل پوش آور •نامشخص• #10

• ASHF
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 21
ضمن تشکر از راهنمایی شما!
یک سوال دیگر داشتم:
اگر بخواهیم قاب یک طبقه و یک دهانه ی دو بعدی را تحلیل پوش کنیم لازم است که تعداد حداکثر و حداقل گام های ذخیره شده و حداکثر تکرارها برای دستیابی به همگرایی در هر مرحله و مواردی از این دست را تغییر بدهیم(مثلا کم تر کنیم)؟(به منظور برطرف کردن وارنینگ ها)
متشکرم
•آخرین ویرایش•: •نامشخص• •نویسنده : • ASHF.

باسخ‌به: تحلیل پوش آور •نامشخص• #11

• پاسلار
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 1
اگر امکانش هست من رو راهنمایی کنید... دارم تحلیل پوش اور انجام میدم اما مدلم وارد ناحیه پلاستیک نمیشه اصلا نمیدونم چرا... میشه راهنماییم کنید؟ ایمیلم
•آدرس ایمیل جهت جلوگیری از رباتهای هرزنامه محافظت شده اند، جهت مشاهده آنها شما نیاز به فعال ساختن جاوا اسكریپت دارید•

باسخ‌به: تحلیل پوش آور •نامشخص• #12

• Omid17
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
با سلام و احترام خدمت استاد ارجمند و دوستان گرامی
در مورد منجنی پوش آور در Sap و مباحث مربوط چند سوال داشتم.
1. پارامتر R موجود در Calculated values چیست؟ آیا همان ضریب رفتار است؟
2. نتایج کدام Case(push1,2,3,...,uniformx,y,..)0 تحلیل در اصلاح تغییر مکان هدف و محاسبه ی ضریب رفتار معتبر و قابل استفاده است؟
3. آیا نرم افزاری برای محاسبه ی ضریب رفتار از داده های منحنی پوش آور Sap وجود دارد؟
باسپاس و تشکر
  • •صفحه:•
  • 1

قدرت گرفته از کیوننا فارسی / محصول گروه سی‌ام‌اس فارسی

•این صفحه در:• 2.26 •ثانیه ایجاد شده است•
افراد آنلاين
•ما• •49 مهمان• •آنلاین داریم•
آمار اين وب سايت
نظر سنجی
کدام دوره از دوره های گروه آموزشی تنباکوچی از کیفیت بهتری برخوردار است؟