•میهمان••ِ•, •گرامی، خوش آمدید!•
•نامِ کاربری• •گذرواژه:• •به‌خاطر داشته باش•

سوال مربوط به سازه بتنی دارای مهاربند فولادی شورون
(0 •، بازدید کننده•) 
پاسخ به سوالات در خصوص تحلیلهای غیرخطی
  • •صفحه:•
  • 1

•نامِ بحث:• سوال مربوط به سازه بتنی دارای مهاربند فولادی شورون

سوال مربوط به سازه بتنی دارای مهاربند فولادی شورون •نامشخص• #1

• arshia46
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 10
  • •کارما (امتیازِ ویژه)•: 0
سلام استاد عزیز. من با دو مشکل مواجه شدم که شاید با حل اولی دومی هم مرتفع بشه. من از مهاربند فولادی شورون در سازه بتنی استفاده کردم که در مرحله بعد به اون میراگر جاری شونده اضافه کنم. در تحلیل پوش اور برای تعریف مفاصل به مشکل برخوردم که ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
1- برای مهاربند که دو سر مفصل هست باید مفصل پلاستیک تعریف بشه؟ من روی 0.1 طول مهاربند مفصل تعریف کردم اما نرم افزار ارور میده و قبول نمیکنه. requested calculated properties may not be available for material or section type. روی خود تیر هم مفصل M3 تعریف کردم در 0.05 اول و آخر تیر بتنی و در ستون هم در ابتدا و انتها p-m2-m3.
2- با این شرایط(یعنی نبود مفصل در مهاربند و تعریف مفاصل تیر وستون به شکل بالا) به سقف سازه جابجایی 16 سانتیمتر میدم اما بعد از تحلیل جابجایی دیافراگم صلب رو که میگیرم تا 9 سانتیمتری جابجا شده و به جایجایی دلخواهم نیره.
پیشاپیش ممنون از وقتی که برای سوالات میگذارید.

باسخ‌به: سوال مربوط به سازه بتنی دارای مهاربند فولادی شورون •نامشخص• #2

• Khanmohamadi
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 44
با سلام
به اعتقاد بنده ترکیب قاب خمشی بتنی با مهاربند همگرای فولادی به دو دلیل مناسب به نطر نمی رسد:
اولا با طراحی ویژه می توان سیستم قاب خمشی بتنی را تا حد زیادی شکل پذیر نمود. اما مهاربندهای همگرا را در بهترین حالت می توان به BRB تبدیل کرد که شکل پذیری آن مطلوب بوده اما طراحی و اجرای صحیح آن هزینه بالایی دارد. قاعدتا نوع مهاربندی مدنظر شما، مهاربندهای همگرای معمولی بوده که شکل پذیری کمی داشته و آسیب پذیری بالایی دارد.
ثانیا اجرای بدون اشکال این ترکیب از مصالح (بتن و فولاد) به ویژه در قسمت اتصالات و کنترل کیفی آن بسیار دشوار خواهد بود.
در مورد مفصل پلاستیک مهاربندهای همگرا نیز باید گفت اساسا مفصل پلاستیک به نوع تلاش و رفتار آن بستگی دارد. مثلا مفصل M3-D.C، رفتار تلاش لنگر خمشی حول محور 3 را در تیرها مدل می کند که در قابهای خمشی با اتصالات گیردار کاربرد دارد، حال آن که مفصل پلاستیک در مهاربندها چه کششی و چه فشاری D.C بوده و رفتار تلاش نیروی محوری را مدل می کنند. بدیهی است که اعضای مهاربند همگرا به صورت اعضای دونیرویی و با اتصالات ساده نه گیردار مدلسازی می شوند.

باسخ‌به: سوال مربوط به سازه بتنی دارای مهاربند فولادی شورون •نامشخص• #3

• arshia46
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 10
ممنون از شما دوست عزیز برای پاسختون و وقتی که گذاشتید. من این کار رو برای پایان نامه ارشد و مقایسه ای بین چند سیستم باربر جانبی انجام میدم و یک کار عملی نیست که بخوام به صرفه بودنش رو مدنظر قرار بدم. دلیل استفاده از این نوع مهاربند امکان نصب میراگر جاری شونده در محل اتصال مهاربند به تیر است. مشکل مفاصل در مهاربندها به لطف آقای تنباکوچی حل شد و دلیل اون استفاده از design section بود،مقاطق مهاربند رو به مقاطع آماده در ایتبس تغییر دادم و مشکل حل شد. در مورد جابجایی هم تمام load case های مربوط به پوش اور کامل انجام نمی شد و به تغییرمکان هدف نمی رفت. مدلسازی رو از اول انجام دادم که اون مشکل هم حل شد و اصلاً متوجه نشدم مشکل در مدل قبل از کجا بود. در هر صورت ممنون از پاسختون
  • •صفحه:•
  • 1

قدرت گرفته از کیوننا فارسی / محصول گروه سی‌ام‌اس فارسی

•این صفحه در:• 2.31 •ثانیه ایجاد شده است•
افراد آنلاين
•ما• •132 مهمان• •آنلاین داریم•
آمار اين وب سايت
نظر سنجی
کدام دوره از دوره های گروه آموزشی تنباکوچی از کیفیت بهتری برخوردار است؟