amir.f.rad •نوشته است•:
همانطور که مستحضرید بسیاری از مهندسان شرکت کننده در دوره ها از شهرستان می آیند و علاوه بر اینکه داوطلبانه مبلغی را به عنوان شهریه پرداخت کرده اند حداقل با شرکت در کلاسها در هر جلسه مبلغ زیادی هم بابت ایاب و ذهاب هزینه مینمایند.اینجا دیگر نیاموختن داوطلب تبعات منفی اش به خود داوطلب برمیگردد.متاسفانه بسیاری از وقت کلاس بیهوده از بین میرود و دلیلش چند مورد است که بیشترین علت آن پرسش و پاسخ بیش از حد آن است.در جلسات بسیاری شده که جزوه چند صفحه بیشتر نبوده و با صرف این همه هزینه و سختی و خطر راه برخی جلسات واقعا احساس میکنیم که فایده زیادی جز خرج بیهوده نبوده.
اگر ایده استاد محترم این است که داوطلبان پس از آموختن نام مهندس تنباکوچی را یدک میکشند و میتوانند خودشان تدریس کنند اشتباه است علت آن به نظر بنده 2 مورد است
1-کسی که هدفش تدریس و آموختن است چون خود داوطلبانه آمده پس باید خودش بیاموزد
2-ممکن است بسیاری از داوطلبان بعد از اتمام دوره بنا به هر دلیلی کار نکنند..مثلا کار مقاوم سازی نداشته باشند یا فرصت تمرین کردن نداشته باشند و اینطور نیست با سوال و جواب تا ابد در حافظه ما باقی بماند
پس 170ساعت خالص آموزش نیست.بهتر بود درس زودتر تمام میشد تا داوطلبان فرصت کنند خودشان دنبال پروژه های جدیدترباشد و در طی دوره مشکلات نرم افزاری بیشتر نمایان میشد.
مورد بعدی نظر شخصی من در مورد کیفیت درس دادن استاد به نظر من ایشان فوق العده عالی درس میدهند و حداقل بنده نتوانستم ایرادی از کیفیت درس دادن پیدا کنم.در مورد اضافه کردن سرفصل مطالب با سایر داوطلبان موافقم.
امیدوارم جناب مهندس از انتقاد بنده دلخور نشوند
با سلام و تشکر از نظرات خوب شما
دوستان عزیزم برای هر مدرسی راحت تر است که درس بدهد و برود. پرسش و پاسخ جز دردسر برای مدرس چیزی ندارد.سرو کله زدن با شرکت کنندگان و گاهی اوقات ناراحتی که از این پرسش و پاسخ به وجود میاید جز زحمت بیشتر برای مدرس نفعی نخواهد داشت.
تمام دوره های اموزشی که برگزار میگردد به هیچ عنوان مدرس ان پرسش و پاسخ ندارد.درس خود را میدهد و کلاس را تمام میکند.دوره کوتاه تر میشود.با شرکت کنندگان سروکله نمیزند و خیلی شاد کلاس تمام میشود.
اما دوستان متاسفانه من نمیتوانم اینگونه باشم.برای من مهم است درسی که میدهم ایا شرکت کنندگان یاد گرفته اند یا خیر.انقدر سوال میکنم و انقدر مباحث را تکرار میکنم تا کسانی که ضعیف ترین پایه علمی را دارند با دست پر کلاس را ترک کنند.من نمیتوانم در برابر میزان یادگیری شرکت کنندگان بی تفاوت باشم.من نمیتوانم درسم را بدهم و بروم و بگویم خودشان باید بخوانند.من در برابر یادگیری شرکت کنندگان مسئولیت دارم.میدانم این پرسش و پاسخ باعث ناراحتی عده ای خواهد شد اما برای من کل کلاس اهمیت دارد.در این 21 دوره ای که تمام شده بارها و بارها شرکت کنندگان مطرح کردند ما هرچه اموخته ایم از این سوال و جواب ها و این پیگیری مدرس در یادگیری شرکت کنندگان بوده است.در هر صورت این روش کاری من است.درس میدهم سوال میکنم و جواب میخواهم. و انقدر این کار را تکرار میکنم که مطالب در ذهن شرکت کنندگان حک شود.در این 21 دوره هم نتیجه انرا دیده ام.اگر شما مهندس قوی هستی و مطالب را سریع یاد میگیری پرسش و پاسخ برای شما خسته کننده میشود و تصور میکنی زمان کلاس هدر میرود اما یادتان باشد من در برابر تمام کلاس مسئولیت دارم.این روش کاری من بوده هست و خواهد بود و مطمئن باشید فقط و فقط با پرسش و پاسخ و بحث کردن در سرکلاس هست که مطالب سنگین غیرخطی ساده و قابل فهم خواهد شد.