•میهمان••ِ•, •گرامی، خوش آمدید!•
•نامِ کاربری• •گذرواژه:• •به‌خاطر داشته باش•

دوره جامع تحلیل غیرخطی و بهسازی لرزه ای سازه ها
(1 •، بازدید کننده•) (1) •میهمان•
بحث پیرامون دوره های آموزشی گروه آموزشی تنباکوچی
  • •صفحه:•
  • 1

•نامِ بحث:• دوره جامع تحلیل غیرخطی و بهسازی لرزه ای سازه ها

دوره جامع تحلیل غیرخطی و بهسازی لرزه ای سازه ها •نامشخص• #1

• تنباکوچی
  • ( •مدیر• )
  • •غایب•
  • مدیرِ کل
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 248
  • •کارما (امتیازِ ویژه)•: 12
با سلام
از تمام شرکت کنندگان در دوره جامع تحلیل غیرخطی و بهسازی لرزه ای سازه ها دعوت میشود نظرات خود را در خصوص کیفیت برگزاری این دوره بنویسند
گروه آموزشی تنباکوچی
•آخرین ویرایش•: •نامشخص• •نویسنده : • تنباکوچی.
•تشکر کننده گان•: mrbakhshy, sjfakharian

باسخ‌به: دوره جامع تحلیل غیرخطی و بهسازی لرزه ای سازه ها •نامشخص• #2

• mrbakhshy
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 5
  • •کارما (امتیازِ ویژه)•: 0
آگاهی دادن شما در مورد مسایل بهسازی لرزه‌‌ای بیمارستانها موثر و قابل تقدیر است.
چون مهمترین وظیفه یک کارشناس عمران (در هر سطح) تعهد به رعایت مسایل مربوط به سازه و تلاش در جهت استفاده بهینه از آیین‌نامه‌ها مخصوصا در ارتباط با تامین امنیت جان استفاده کنندگان از سازه میباشد.
•آخرین ویرایش•: •نامشخص• •نویسنده : • mrbakhshy.
•تشکر کننده گان•: تنباکوچی

باسخ‌به: دوره جامع تحلیل غیرخطی و بهسازی لرزه ای سازه ها •نامشخص• #3

• mamali_s666
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 6
به نظرم دوره های تنباکوچی بهترین دوره ای بود که من شرکت کردم ولی به نظرم هنوز جا داره که مباحثی مثل خطی نشریه و فایبر در موردش بیشتر بحث بشه
•تشکر کننده گان•: تنباکوچی

باسخ‌به: پرسش و پاسخ در خصوص تحلیل استاتیکی غیرخطی •نامشخص• #4

• abdolah
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 1
با سلام . ببخشید دوره بعدی تحلیل غیر خطی کی برگزار میشه ؟ با تشکر

باسخ‌به: پرسش و پاسخ در خصوص تحلیل استاتیکی غیرخطی •نامشخص• #5

• تنباکوچی
  • ( •مدیر• )
  • •غایب•
  • مدیرِ کل
abdolah •نوشته است•:
با سلام . ببخشید دوره بعدی تحلیل غیر خطی کی برگزار میشه ؟ با تشکر

با سلام
چون 22 ساعت اولیه دوره تحلیل غیرخطی و بهسازی لرزه ای سازه ها بر روی DVD ضبط شده لذا تا یک ماه پس از شروع دوره همچنان میتوانید در دوره شرکت کنید و از مطالب کلاس عقب نخواهید افتاد. اگر دوره ها در شهرستان تشکیل شود متاسفانه در سال جاری دوره دیگری در تهران نخواهیم داشت ولی اگر دوره در شهرستانها تشکیل نگردد سه ماه بعد دوره جدیدی در تهران خواهیم داشت
گروه آموزشی تنباکوچی

باسخ‌به: پرسش و پاسخ در خصوص تحلیل استاتیکی غیرخطی •نامشخص• #6

• fati
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 6
اي كاش اين دوره ها در اردبیل هم برگزار می شد تا علاقمندان از آن استفاده کنند.

دوره جامع تحلیل غیرخطی و بهسازی لرزه ای سازه ها •نامشخص• #7

• alimohammadi
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 79
  • •کارما (امتیازِ ویژه)•: 2
به نظر من مهمترین حسن دوره جامع تحلیل غیرخطی و بهسازی لرزه ای سازه ها این است که مطالب به صورت مفهومی ارائه می‌شود و در طول دوره به دفعات تکرار می‌شود.
مهمترین ضعف این دوره هم این است که در دوره تحلیل خطی نشریه ارائه نمی‌شود و این امر باعث می‌شود که واقعا این دوره در زمینه بهسازی لرزه‌ای جامع نباشد.

باسخ‌به: دوره جامع تحلیل غیرخطی و بهسازی لرزه ای سازه ها •نامشخص• #8

• تنباکوچی
  • ( •مدیر• )
  • •غایب•
  • مدیرِ کل
alimohammadi •نوشته است•:
به نظر من مهمترین حسن دوره جامع تحلیل غیرخطی و بهسازی لرزه ای سازه ها این است که مطالب به صورت مفهومی ارائه می‌شود و در طول دوره به دفعات تکرار می‌شود.
مهمترین ضعف این دوره هم این است که در دوره تحلیل خطی نشریه ارائه نمی‌شود و این امر باعث می‌شود که واقعا این دوره در زمینه بهسازی لرزه‌ای جامع نباشد.

با تشکر از اظهار نظر شما
عنوان این دوره تحلیل غیرخطی است و تمام مباحث مربوط به تحلیلهای غیرخطی بطور کامل مطرح میگردد.تحلیلهای غیرخطی بسیار پیچیده هستند و برای تسلط به انها نیاز به 200 ساعت اموزش هست.اما تحلیلهای خطی نشریه پیجیدگی خاصی ندارد از طرفی نمیشود مدت دوره را بیش از 200 ساعت در نظر گرفت.لذا بایستی تحلیلهای خطی نشریه را در یک دوره مستقل دیگری مطرح کرد هرچند که مهندسان میتوانند با مقداری مطالعه تحلیل خطی نشریه را خود بیاموزند. در هر صورت این دوره یک دوره تحلیل غیرخطی است و تمام پروژ های بهسازی را میتوان با تحلیل های غیرخطی به بهترین شکل ممکن انجام داد.
گروه آموزشی تنباکوچی

باسخ‌به: دوره جامع تحلیل غیرخطی و بهسازی لرزه ای سازه ها •نامشخص• #9

• siamakalizad
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 3
برگزاری این دوره از چند دیدگاه مفید و کاربردی است:

1- آشنایی کامل و درک دقیق مفاهیم اولیه به دلیل بیان عامیانه و ساده
2- کاهش و صرفه جویی در وقت فراگیری مطالب
3- بهترین دوره از نظر بیان و درک مفاهیم حرفه ای
4- ایجاد نوعی وحدت رویه بین مهندسان علی الخصوص در شرایطی که تقریبا مهندسان شرکت کننده در این دوره جامع اولین خروجی های سطح کشور هستند.
5- برخورد دقیق و علمی مهندسان با مسایل طراحی و به نوعی افزایش دید مهندسی

باسخ‌به: دوره جامع تحلیل غیرخطی و بهسازی لرزه ای سازه ها •نامشخص• #10

• amir.f.rad
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • خلاصه زلزله خواهد آمد......
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 16
همانطور که مستحضرید بسیاری از مهندسان شرکت کننده در دوره ها از شهرستان می آیند و علاوه بر اینکه داوطلبانه مبلغی را به عنوان شهریه پرداخت کرده اند حداقل با شرکت در کلاسها در هر جلسه مبلغ زیادی هم بابت ایاب و ذهاب هزینه مینمایند.اینجا دیگر نیاموختن داوطلب تبعات منفی اش به خود داوطلب برمیگردد.متاسفانه بسیاری از وقت کلاس بیهوده از بین میرود و دلیلش چند مورد است که بیشترین علت آن پرسش و پاسخ بیش از حد آن است.در جلسات بسیاری شده که جزوه چند صفحه بیشتر نبوده و با صرف این همه هزینه و سختی و خطر راه برخی جلسات واقعا احساس میکنیم که فایده زیادی جز خرج بیهوده نبوده.
اگر ایده استاد محترم این است که داوطلبان پس از آموختن نام مهندس تنباکوچی را یدک میکشند و میتوانند خودشان تدریس کنند اشتباه است علت آن به نظر بنده 2 مورد است
1-کسی که هدفش تدریس و آموختن است چون خود داوطلبانه آمده پس باید خودش بیاموزد
2-ممکن است بسیاری از داوطلبان بعد از اتمام دوره بنا به هر دلیلی کار نکنند..مثلا کار مقاوم سازی نداشته باشند یا فرصت تمرین کردن نداشته باشند و اینطور نیست با سوال و جواب تا ابد در حافظه ما باقی بماند
پس 170ساعت خالص آموزش نیست.بهتر بود درس زودتر تمام میشد تا داوطلبان فرصت کنند خودشان دنبال پروژه های جدیدترباشد و در طی دوره مشکلات نرم افزاری بیشتر نمایان میشد.
مورد بعدی نظر شخصی من در مورد کیفیت درس دادن استاد به نظر من ایشان فوق العده عالی درس میدهند و حداقل بنده نتوانستم ایرادی از کیفیت درس دادن پیدا کنم.در مورد اضافه کردن سرفصل مطالب با سایر داوطلبان موافقم.
امیدوارم جناب مهندس از انتقاد بنده دلخور نشوند
•آخرین ویرایش•: •نامشخص• •نویسنده : • amir.f.rad.
•تشکر کننده گان•: alimohammadi

باسخ‌به: دوره جامع تحلیل غیرخطی و بهسازی لرزه ای سازه ها •نامشخص• #11

• تنباکوچی
  • ( •مدیر• )
  • •غایب•
  • مدیرِ کل
amir.f.rad •نوشته است•:
همانطور که مستحضرید بسیاری از مهندسان شرکت کننده در دوره ها از شهرستان می آیند و علاوه بر اینکه داوطلبانه مبلغی را به عنوان شهریه پرداخت کرده اند حداقل با شرکت در کلاسها در هر جلسه مبلغ زیادی هم بابت ایاب و ذهاب هزینه مینمایند.اینجا دیگر نیاموختن داوطلب تبعات منفی اش به خود داوطلب برمیگردد.متاسفانه بسیاری از وقت کلاس بیهوده از بین میرود و دلیلش چند مورد است که بیشترین علت آن پرسش و پاسخ بیش از حد آن است.در جلسات بسیاری شده که جزوه چند صفحه بیشتر نبوده و با صرف این همه هزینه و سختی و خطر راه برخی جلسات واقعا احساس میکنیم که فایده زیادی جز خرج بیهوده نبوده.
اگر ایده استاد محترم این است که داوطلبان پس از آموختن نام مهندس تنباکوچی را یدک میکشند و میتوانند خودشان تدریس کنند اشتباه است علت آن به نظر بنده 2 مورد است
2-ممکن است بسیاری از داوطلبان بعد از اتمام دوره بنا به هر دلیلی کار نکنند..مثلا کار مقاوم سازی نداشته باشند یا فرصت تمرین کردن نداشته باشند و اینطور نیست با سوال و جواب تا ابد در حافظه ما باقی بماند
پس 170ساعت خالص آموزش نیست.بهتر بود درس زودتر تمام میشد تا داوطلبان فرصت کنند خودشان دنبال پروژه های جدیدترباشد و در طی دوره مشکلات نرم افزاری بیشتر نمایان میشد.
مورد بعدی نظر شخصی من در مورد کیفیت درس دادن استاد به نظر من ایشان فوق العده عالی درس میدهند و حداقل بنده نتوانستم ایرادی از کیفیت درس دادن پیدا کنم.در مورد اضافه کردن سرفصل مطالب با سایر داوطلبان موافقم.

با سلام و تشکر از نظرات خوب شما
دوستان عزیزم برای هر مدرسی راحت تر است که درس بدهد و برود. پرسش و پاسخ جز دردسر برای مدرس چیزی ندارد.سرو کله زدن با شرکت کنندگان و گاهی اوقات ناراحتی که از این پرسش و پاسخ به وجود میاید جز زحمت بیشتر برای مدرس نفعی نخواهد داشت.
تمام دوره های اموزشی که برگزار میگردد به هیچ عنوان مدرس ان پرسش و پاسخ ندارد.درس خود را میدهد و کلاس را تمام میکند.دوره کوتاه تر میشود.با شرکت کنندگان سروکله نمیزند و خیلی شاد کلاس تمام میشود.
اما دوستان متاسفانه من نمیتوانم اینگونه باشم.برای من مهم است درسی که میدهم ایا شرکت کنندگان یاد گرفته اند یا خیر.انقدر سوال میکنم و انقدر مباحث را تکرار میکنم تا کسانی که ضعیف ترین پایه علمی را دارند با دست پر کلاس را ترک کنند.من نمیتوانم در برابر میزان یادگیری شرکت کنندگان بی تفاوت باشم.من نمیتوانم درسم را بدهم و بروم و بگویم خودشان باید بخوانند.من در برابر یادگیری شرکت کنندگان مسئولیت دارم.میدانم این پرسش و پاسخ باعث ناراحتی عده ای خواهد شد اما برای من کل کلاس اهمیت دارد.در این 21 دوره ای که تمام شده بارها و بارها شرکت کنندگان مطرح کردند ما هرچه اموخته ایم از این سوال و جواب ها و این پیگیری مدرس در یادگیری شرکت کنندگان بوده است.در هر صورت این روش کاری من است.درس میدهم سوال میکنم و جواب میخواهم. و انقدر این کار را تکرار میکنم که مطالب در ذهن شرکت کنندگان حک شود.در این 21 دوره هم نتیجه انرا دیده ام.اگر شما مهندس قوی هستی و مطالب را سریع یاد میگیری پرسش و پاسخ برای شما خسته کننده میشود و تصور میکنی زمان کلاس هدر میرود اما یادتان باشد من در برابر تمام کلاس مسئولیت دارم.این روش کاری من بوده هست و خواهد بود و مطمئن باشید فقط و فقط با پرسش و پاسخ و بحث کردن در سرکلاس هست که مطالب سنگین غیرخطی ساده و قابل فهم خواهد شد.
گروه آموزشی تنباکوچی

باسخ‌به: دوره جامع تحلیل غیرخطی و بهسازی لرزه ای سازه ها •نامشخص• #12

• karami
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 3
تنباکوچی •نوشته است•:
amir.f.rad •نوشته است•:

با سلام و تشکر از نظرات خوب شما
دوستان عزیزم برای هر مدرسی راحت تر است که درس بدهد و برود. پرسش و پاسخ جز دردسر برای مدرس چیزی ندارد.سرو کله زدن با شرکت کنندگان و گاهی اوقات ناراحتی که از این پرسش و پاسخ به وجود میاید جز زحمت بیشتر برای مدرس نفعی نخواهد داشت.
تمام دوره های اموزشی که برگزار میگردد به هیچ عنوان مدرس ان پرسش و پاسخ ندارد.درس خود را میدهد و کلاس را تمام میکند.دوره کوتاه تر میشود.با شرکت کنندگان سروکله نمیزند و خیلی شاد کلاس تمام میشود.
اما دوستان متاسفانه من نمیتوانم اینگونه باشم.اگر تمام دنیا جمع شود و به من بگوید که بیخیال یادگیری شرکت کنندگان شو و درس را بده و برو من توان انجام این کار را ندارم.برای من مهم است درسی که میدهم ایا شرکت کنندگان یاد گرفته اند یا خیر.انقدر سوال میکنم و انقدر مباحث را تکرار میکنم تا کسانی که ضعیف ترین پایه علمی را دارند با دست پر کلاس را ترک کنند.من نمیتوانم در برابر میزان یادگیری شرکت کنندگان بی تفاوت باشم.من نمیتوانم درسم را بدهم و بروم و بگویم خودشان باید بخوانند.من در برابر یادگیری شرکت کنندگان مسئولیت دارم.میدانم این پرسش و پاسخ باعث ناراحتی عده ای خواهد شد اما برای من کل کلاس اهمیت دارد.در این 21 دوره ای که تمام شده بارها و بارها شرکت کنندگان مطرح کردند ما هرچه اموخته ایم از این سوال و جواب ها و این پیگیری مدرس در یادگیری شرکت کنندگان بوده است.در هر صورت این روش کاری من است.درس میدهم سوال میکنم و جواب میخواهم. و انقدر این کار را تکرار میکنم که مطالب در ذهن شرکت کنندگان حک شود.در این 21 دوره هم نتیجه انرا دیده ام.اگر شما مهندس قوی هستی و مطالب را سریع یاد میگیری پرسش و پاسخ برای شما خسته کننده میشود و تصور میکنی زمان کلاس هدر میرود اما یادتان باشد من در برابر تمام کلاس مسئولیت دارم.این روش کاری من بوده هست و خواهد بود و مطمئن باشید فقط و فقط با پرسش و پاسخ و بحث کردن در سرکلاس هست که مطالب سنگین غیرخطی ساده و قابل فهم خواهد شد.

سلام
باور کنید من تاحالا دوره ای به مفیدی دوره مهندس تنباکوچی ندیدم.ایشان از همون دوره های قدیم پرسش و پاسخ را داشتند و به نظر من بسیار هم مفید بود.الان پروژه های مقاوم سازی و غیرخطی انجام میدم.مهندس تنباکوچی صمیمانه از شما به خاطر تدریس فوق العاده و حس مسئولیت پذیریتان متشکرم.

باسخ‌به: دوره جامع تحلیل غیرخطی و بهسازی لرزه ای سازه ها •نامشخص• #13

• jafari
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 2
amir.f.rad •نوشته است•:

یک نفر هم که پیدا شده و با وجدان درس میدهد از ان انتقاد میکنیم.ایران پر است از دوره هایی که فقط درس میدهند و بدون هیچ اعتنایی به یادگیری از ان میگذرند. مدرسی که برای یادگیری دانشجویان وقت میگذارد قابل تحسین است نه انتقاد. عجب ملتی هستیم ما

باسخ‌به: دوره جامع تحلیل غیرخطی و بهسازی لرزه ای سازه ها •نامشخص• #14

• farzad maroufi
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • فعال
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 191
  • •کارما (امتیازِ ویژه)•: 6
دوستان دقت کنن که پرسش وپاسخ یه قسمتی از درس هستش ..سوال هایی که مهندس تنیاکوچی مطرح میکنند در جریان پرسش و پاسخ کاملا نکته دار و امورنده هستند.. من خودم خیلی مطالب رو از همین سوال ها یاد گرفتم .. به نظرم کار درست هم همینه که مدرس درس رو از ما بخواد و مجبور بشیم اماده بیایم کلاس.

در مورد سر فصل هم.. خوب سر فصل بیشتر شه بهتره

باسخ‌به: دوره جامع تحلیل غیرخطی و بهسازی لرزه ای سازه ها •نامشخص• #15

• amir.f.rad
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • خلاصه زلزله خواهد آمد......
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 16
jafari •نوشته است•:
amir.f.rad •نوشته است•:

یک نفر هم که پیدا شده و با وجدان درس میدهد از ان انتقاد میکنیم.ایران پر است از دوره هایی که فقط درس میدهند و بدون هیچ اعتنایی به یادگیری از ان میگذرند. مدرسی که برای یادگیری دانشجویان وقت میگذارد قابل تحسین است نه انتقاد. عجب ملتی هستیم ما

دوست عزیز ظاهرا شما متن انتقاد منو خوب نخوندید و یا متوجه نشدید.مهندس تنباکوچی با وجدان درس میدهند و هیچگونه انتقادی در این مورد بر ایشان نیست همینطور مهندس معروفی هم متوجه عرایضم نشدند.اینکه جناب مهندس سوالات جالبی مطرح میکنند و بعد پاسخ آن را میدهند این جزیی از آموزش خوب ایشان هست بنده حاضر هستم اینگونه سوالات مطرح شود ولی هر جلسه بخواهیم مثلا بهسازی مطلوب را سوال کنیم به نظر بنده بهتر بود وقتمان را بیشتر در انجام پروژه یا سرفصلهای جدیدتر بگذاریم.بنده در هیچ کجای انتقاداتم ننوشتم که ایشان از مطالب آموزشی میزنند و وقت را تلف میکنند.کمی بازتر فکر کنید و به انتقادات گوش دهید .درست است بقول شما عجب ملتی هستیم ما..
•تشکر کننده گان•: alimohammadi, farzad maroufi

باسخ‌به: دوره جامع تحلیل غیرخطی و بهسازی لرزه ای سازه ها •نامشخص• #16

• alimohammadi
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 79
  • •کارما (امتیازِ ویژه)•: 2
آقای مهندس تنباکوچی من هم به نوبه خودم از زحمات شما تشکر می کنم و در حس مسولیت و توانایی انتقال مطلب شما هیچ شکی ندارم
ولی مهمترین نکته این است هر چه قدر هم که بخواهیم که مطالب را به صورت شفاهی در ذهن ها حک کنیم تا زمانی که خود شخص در هنگام انجام پروژه به مشکل نخورد این مطالب بعد از گذشت مدتی از ذهن می رود پس بهتر است که زودتر مطالب جمع شود تا ما در قالب پروژه و مشکلاتی که در حین انجام پیش میاید بتوانیم بهتر و موثرتر موارد را بیاموزیم
•تشکر کننده گان•: amir.f.rad, a.h.rajabnejad

باسخ‌به: دوره جامع تحلیل غیرخطی و بهسازی لرزه ای سازه ها •نامشخص• #17

• civil mazji
  • ( •بازدیدکننده• )
amir.f.rad •نوشته است•:
jafari •نوشته است•:
amir.f.rad •نوشته است•:

دوست عزیز ظاهرا شما متن انتقاد منو خوب نخوندید و یا متوجه نشدید.مهندس تنباکوچی با وجدان درس میدهند و هیچگونه انتقادی در این مورد بر ایشان نیست همینطور مهندس معروفی هم متوجه عرایضم نشدند.اینکه جناب مهندس سوالات جالبی مطرح میکنند و بعد پاسخ آن را میدهند این جزیی از آموزش خوب ایشان هست بنده حاضر هستم اینگونه سوالات مطرح شود ولی هر جلسه بخواهیم مثلا بهسازی مطلوب را سوال کنیم به نظر بنده بهتر بود وقتمان را بیشتر در انجام پروژه یا سرفصلهای جدیدتر بگذاریم.بنده در هیچ کجای انتقاداتم ننوشتم که ایشان از مطالب آموزشی میزنند و وقت را تلف میکنند.کمی بازتر فکر کنید و به انتقادات گوش دهید .درست است بقول شما عجب ملتی هستیم ما..

از همه دوستان تشکر میکنم که اینقدر تجزیه وتحلیل میکنید ونقد سازنده در مورد دوره های تحلیل غیر خطی دارند و اساس این فضا بر این نهاده شده است که جامعه مهندسی بتوانند ازادانه نظرات شخصی خود را عنوان کنند لازم به ذکر است که به تایید گفته های همکاران عزیز دوره های تشکیل شده از بهترین دوره ها وجامع است امااز این نکته هم نباید گذشت که مهندس عزیز بهتراست با به روز شدن ایین نامه های تحلیل وطراحی سرفصل دوره ها رو به روزرسانی ومباحث جدیدرااضافه کند هدف از این دوره رسیدن به نقطه 100 نیست اما باید به مرز 70درصد مطالب نشریه جدید رسید با تشکر از مهندس تنباکوچی که این باور را در جامعه مهندسی ایجاد کرد که صاحب نظر شوند وبتوانند ایین نامه ها و نشریات موجود در کشور را مورد ارزیابی قرار دهند
•آخرین ویرایش•: •نامشخص• •نویسنده : • .

باسخ‌به: دوره جامع تحلیل غیرخطی و بهسازی لرزه ای سازه ها •نامشخص• #18

• shervin
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 14
با سلام
آیا در کلاس های تحلیل غیر خطی نحوه بررسی یک اتصال خاص به قاب و نحوه وارد کردن اطلاعات به نرم افزار نیز مطرح میگردد(از طریق Link)

باسخ‌به: دوره جامع تحلیل غیرخطی و بهسازی لرزه ای سازه ها •نامشخص• #19

• تنباکوچی
  • ( •مدیر• )
  • •غایب•
  • مدیرِ کل
shervin •نوشته است•:
با سلام
آیا در کلاس های تحلیل غیر خطی نحوه بررسی یک اتصال خاص به قاب و نحوه وارد کردن اطلاعات به نرم افزار نیز مطرح میگردد(از طریق Link)

با سلام
اتصالات را میتوان توسط لینک های غیرخطی در برنامه sap مدل کرد.نحوه وارد کردن اطلاعات لینک multilinear plastic به برنامه که کامل ترین لینک است در دوره مطرح میگردد.
گروه آموزشی تنباکوچی

باسخ‌به: دوره جامع تحلیل غیرخطی و بهسازی لرزه ای سازه ها •نامشخص• #20

• اشکان
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 23
به نظر بنده این دوره از نظر مدت و وقت زیادی که صرف آن می شود بهترین ارجحیت را نسبت به سایر دوره ها دارد چون تنها در طول دوره بسیاری از مفاهیم و مطالب کاملا تکرار وفرصت کافی برای ما ایجاد میکند تا مرور برگذشته داشته باشیم .متاسفانه در بسیاری از دوره های کوتاه مدت پس تدریس اساتید واتمام دوره که دانش آموختگان تازه در الفبای موضوع مشکل دارند، پس از بایان دوره یا مطالب از ذهن پاک می شود یا سوالات بسیاری بدون جواب می ماند.بعلاوه با توجه به تاکید برمفاهیم بسیار ارزشمند است وجای تقدیر دارد.
  • •صفحه:•
  • 1

قدرت گرفته از کیوننا فارسی / محصول گروه سی‌ام‌اس فارسی

•این صفحه در:• 1.37 •ثانیه ایجاد شده است•
افراد آنلاين
•ما• •20 مهمان• •آنلاین داریم•
آمار اين وب سايت
نظر سنجی
کدام دوره از دوره های گروه آموزشی تنباکوچی از کیفیت بهتری برخوردار است؟