•میهمان••ِ•, •گرامی، خوش آمدید!•
•نامِ کاربری• •گذرواژه:• •به‌خاطر داشته باش•

دانلود رکورد از peer با PGA مشخص ؟
(1 •، بازدید کننده•) (1) •میهمان•
بحث پیرامون دوره های آموزشی گروه آموزشی تنباکوچی
  • •صفحه:•
  • 1

•نامِ بحث:• دانلود رکورد از peer با PGA مشخص ؟

دانلود رکورد از peer با PGA مشخص ؟ •نامشخص• #1

• ali-course 20
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 9
  • •کارما (امتیازِ ویژه)•: 0
با سلام خدمت مهندسین محترم ، سوالی که داشتم از خدمتتون اینه که با توجه به تغییرات سایت PEER برای دانلود رکورد با بازه PGA مشخص چه باید کرد ؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

باسخ‌به: دانلود رکورد از peer با PGA مشخص ؟ •نامشخص• #2

• farzad maroufi
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • فعال
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 191
  • •کارما (امتیازِ ویژه)•: 6
pga مشخص که کاری نداره شما هر رکوردی رو میتونید با scale factor مشخص به pga مورد نظر تبدیل کنید

باسخ‌به: دانلود رکورد از peer با PGA مشخص ؟ •نامشخص• #3

• ali-course 20
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 9
  • •کارما (امتیازِ ویژه)•: 0
با سلام و تشکر، منظورم این بود که اگه فرضا بخواهیم رکوردهایی با PGA دو دهم تا نیم دانلود کنیم چه باید کرد ؟

باسخ‌به: دانلود رکورد از peer با PGA مشخص ؟ •نامشخص• #4

• shrkh
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 15
  • •کارما (امتیازِ ویژه)•: 1
با دانلود تاریخچه زمانی از سایت peer فایلی دانلود میشه که شامل یک فایل اکسل و نه مولفه میباشد. برای شناسایی اثر جابجایی ماندگار زلزله های حوزه نزدیک مربوطه کدام یک از این نه مولفه ها مد نطر هست چون مولفه ای شرقی-غربی و شمال- جنوب برای هر شتاب و سرعت و تغییر مکان داده.
چطور میتونم زلزله های حوزه نزدیک گسل که دارای اثر fling step یا به عبارتی همون جابجایی ماندگار هستند را پیدا کنم؟

باسخ‌به: دانلود رکورد از peer با PGA مشخص ؟ •نامشخص• #5

• farzad maroufi
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • فعال
این سوالی که شما میپرسید رو نمیشه اینجا جواب داد ولی یه راهش اینه که رکورد رو بزنی seismosignal و رکورد جابجایی رو نگاه کنی و ببینی کدوم مولفه جابجایی ماندگار داره و اون میشه fling step
راه دیگه اینه که بری flat file رو تو سایت peer دانلود کنی و اطلاعات اون زلزله و ایستگاهاش رو مطالعه کنی ..در strike slip مولفه ی مورازیه گسل میشود fling step
و در dip slip (thrust مولفه ی عمود میشود fling step

و در اخر راه اخر velocity pulse هستش که در رکورد fling step به صورت نیم پالس ظاهر میشه

باسخ‌به: دانلود رکورد از peer با PGA مشخص ؟ •نامشخص• #6

• shrkh
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
بسیار ممنونم آقای معروفی از توضیحاتتون.

من ایستگاه زلزله هایی که دارای اثر fling step بودند را از مقالاتی پیدا کردم، اما متاسفانه وقتی الان اطلاعات و مولفه های ایستگاه موردنظر را از سایت peer دانلود میکنم و به seismosignal میدهم هیچ جابجایی ماندگاری در نگاشت تغییر مکان دیده نمیشه ، با وجود اینکه خوده سایت هم به unscaling بودن رکورد موردنظر اشاره میکنه و در مقالات مورد بررسی گذشته هم زلزله مورد نظر صدرصد دارای این اثر بوده. بنظر شما چرا. ایا مشکل از سایت peer هست.
به سایت .strongmotioncenter هم رفتم اما مولفه ها گام زمانی شان مشخص شده نیست. میشه کمی از جستجو در این سایت راهنمایی کنید.

یک سوال دیگه اینکه مولفه های دیگه ای غیر از شتاب که مراکزی مثل PEER می دهند به چه کاری میاد؟ مثلا مولفه های افقی یا قائم در VELOCITYو DISPLASMENT. ما همیشه تنها از مولفه های افقی و قائم که اغلب با پسوند های AT2 بما میدهند استفاده میکنیم، و مولفه های قائم وافقی با پسوندهای DT2 ویا VT2 استفاده نمیکنیم.مخصوصا در SEISMOSIGNSL. چرا.
•آخرین ویرایش•: •نامشخص• •نویسنده : • shrkh.

باسخ‌به: دانلود رکورد از peer با PGA مشخص ؟ •نامشخص• #7

• farzad maroufi
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • فعال
دوست عزیز قرار نیست حتما جابجایی ماندگار داشته باشن چون peer همه رکورد ها رو اصلاح میکنه میزاره تو سایت در فرایند اصلاح ما دو کار انجام میدیم 1- فیلتر کردن 2- base line correction
در گذینه ی دوم جابجایی ماندگار رکورد حذف میشه ... فرایند scaling هم که اشاره کردین مربوط به مقیاس کردن شتابنگاشت هاست .. شما همون کاری که من گفتم رو انجام بده برای strike slip مولفه ی موازی گسل و برای dip slip مولفه ی عمود بر گسل رو پیدا کن بزن تو انالیز که میشن fling step
خوب در مورد سوال دومتون من خودم هم نمیدونم به چه دردی میخورن ولی برنامه ای مثل opensees توانایی این رو داره که شما رکورد سرعت یا جابجایی بهش تعریف کنید..

باسخ‌به: دانلود رکورد از peer با PGA مشخص ؟ •نامشخص• #8

• shrkh
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
نمیشه با تنظیماتی فایل اصلاح نشده مولفه ها را هم از peer گرفت؟ چون مقدار جابجایی های ماندگار برایم پژوهشم مهم هستند
•آخرین ویرایش•: •نامشخص• •نویسنده : • shrkh.
  • •صفحه:•
  • 1

قدرت گرفته از کیوننا فارسی / محصول گروه سی‌ام‌اس فارسی

•این صفحه در:• 2.49 •ثانیه ایجاد شده است•
افراد آنلاين
•ما• •53 مهمان• •آنلاین داریم•
آمار اين وب سايت
نظر سنجی
کدام دوره از دوره های گروه آموزشی تنباکوچی از کیفیت بهتری برخوردار است؟