•میهمان••ِ•, •گرامی، خوش آمدید!•
•نامِ کاربری• •گذرواژه:• •به‌خاطر داشته باش•

جستجوی رکورد در سایت PEER
(1 •، بازدید کننده•) (1) •میهمان•
بحث پیرامون دوره های آموزشی گروه آموزشی تنباکوچی
  • •صفحه:•
  • 1

•نامِ بحث:• جستجوی رکورد در سایت PEER

سوال در مورد نحوه استفاده از شتابنگاشت ها •نامشخص• #1

• shrkh
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 15
  • •کارما (امتیازِ ویژه)•: 1
میشه دقیقا بگید در سایت peer چطور زلزله دلخواهمو پیدا کنم.
در قسمتPEER Ground Motion Database جستجو میکنم اما نمی تونم search را پیدا کنم تا ورودی هامو بدم و اطلاعات زلزله دلخواهمو پیدا کنم و وارد سیسمو سیگنال کنم. مرسی اگه زودتر جواب بدید.

جستجوی رکورد در سایت PEER •نامشخص• #2

• ali-course 20
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 9
  • •کارما (امتیازِ ویژه)•: 0
با سلام خدمت دوستان محترم ، همانطور که مستحضرید لینکهای 1)Peer.berkeley.edu/smcat
2)Peer.berkeley.edu/nga از دسترس خارج شده اند . آیا دوستان راهی برای دانلود رکورد می تونن ارائه بدن ؟
•آخرین ویرایش•: •نامشخص• •نویسنده : • ali-course 20.

باسخ‌به: جستجوی رکورد در سایت PEER •نامشخص• #3

• ali-course 20
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
با رفتن به لینک ngawest2.berkeley.edu/spectras/new?sourceDb_flag=1
می توان رکورد زلزله را دانلود کرد اما مشکل اینجاست که قدری نسبت به قبل پیچیده تر شده مثلا ابتدا می بایست مدل طیف را مشخص کرد (No scaling - Peer NGA West2 spectrum,...) با انتخاب No scaling در ادامه می بایست خصوصیات رکوردهای مدنظر را وارد کرد :

سوالهایی که پیش می آیند اینست که جهت تعیین زلزله near field یا far field ملاک r-JB است یا r-rup ؟ و همچنین منظور از D5-95 چیست ؟ و....
•آخرین ویرایش•: •نامشخص• •نویسنده : • ali-course 20.

باسخ‌به: جستجوی رکورد در سایت PEER •نامشخص• #4

• farzad maroufi
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • فعال
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 191
  • •کارما (امتیازِ ویژه)•: 6
بله نسبت به قبل بسیار بهتر شده است .. ملاک زلزله ی حوزه ی نزدیک هر دو گذینه می تواند باشد .به نظر می رسد گذینه ی r-jb نزدیک ترین فاصله ی ایستگاه تا صفحه ای است که شکست در ان رخ داده است . ولی گذینه ی r-rup نزدیکترین فاصله تا محل شکست گسل است . و چون شکست در گسل در یک صفحه ی بزرگ اتفاق می افتد به نظر می رسد گذینه ی r-jb واقعی تر باشد .

گذینه ی D5-95 مربوط به زمان نوثر زلزله هست که بیشترین انرژی زلزله در این زمان تخلیه میشود .رکورد های حوزه نزدیک چون به صورت ضربه ای هستند و دارای پالس هستند انرژی را در زمان کمی تخلیه میکنند و زمان موثر کمی دارند . زمان موثر زلزله را به راحتی می توان از نرم افزار seismoignal بدست اورد

باسخ‌به: جستجوی رکورد در سایت PEER •نامشخص• #5

• ali-course 20
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
مهندس ممنون از توضیحاتی که ارائه کردید، سوالی دیگه ای که برام پیش آمده 1)RSN مخفف چیه و به چه معناست ؟ 2) در صورتی که من بخوام فقط رکورد شتاب رو دانلود کنم می بایست download time series .. رو بزنم ؟ فایلی که دانلود میشه یک فایل zip شما می دونید داخلش چه فایلهایی فشرده شده ؟

باسخ‌به: جستجوی رکورد در سایت PEER •نامشخص• #6

• farzad maroufi
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • فعال
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 191
  • •کارما (امتیازِ ویژه)•: 6
بله برای دانلود شتاب باید download time seriys را بزنید .. در صورتی که این گذینه را نیاورد به معنای ان است که تعداد رکورد هایی که در جستجو پیدا کرده است از 100 تا بیشتر است و باید تعداد را کم کنید
  • •صفحه:•
  • 1

قدرت گرفته از کیوننا فارسی / محصول گروه سی‌ام‌اس فارسی

•این صفحه در:• 3.66 •ثانیه ایجاد شده است•
افراد آنلاين
•ما• •14 مهمان• •آنلاین داریم•
آمار اين وب سايت
نظر سنجی
کدام دوره از دوره های گروه آموزشی تنباکوچی از کیفیت بهتری برخوردار است؟