•میهمان••ِ•, •گرامی، خوش آمدید!•
•نامِ کاربری• •گذرواژه:• •به‌خاطر داشته باش•

ارزیابی ساختمان بنایی با اعضای نیروکنترل
(1 •، بازدید کننده•) (1) •میهمان•
بحث پیرامون دوره های آموزشی گروه آموزشی تنباکوچی
  • •صفحه:•
  • 1

•نامِ بحث:• ارزیابی ساختمان بنایی با اعضای نیروکنترل

ارزیابی ساختمان بنایی با اعضای نیروکنترل •نامشخص• #1

• seyyedamk
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 10
  • •کارما (امتیازِ ویژه)•: 0
با سلام. یک ساختمان بنایی دارم تحلیل پوش اور میکنم که در یک امتداد رفتار کلیه دیوارهاش نیروکنترله. منحنی پوش اور هم خط راست در اومده. به نظر نمیشه تغییرمکان هدف در این امتداد برای سازه بدست آورد. چون اصلا سازه وارد ناحیه غیرخطی نمیشه. منحنی رو هم نمیشه دوخطی کرد که Vy رو بدست بیارم و بذارم در فرمول تقریبی نشریه 360. به نظرتون چطوری میتونم سازه رو در این امتداد ارزیابی کنم و اعضای نیروکنترل رو در چه گامی از پوش سازه کنترل کنم؟

باسخ‌به: ارزیابی ساختمان بنایی با اعضای نیروکنترل •نامشخص• #2

سلام
المان های نیرو کنترل همانطور که از اسم آنها مشخص است تنها با توجه به میزان نیرویی که در آنها وجود دارد رفتار می کنند به این معنی که در صورتی که در حوزه الاستیک دارای رفتار خطی باشند، شما هیچگاه پدیده تسلیم شدن در المان ها را مشاهده نخواهید کرد و به محض آن که نیرو به ظرفیت المان برسدآن المان دچار شکست خواهد شد. بنابراین کاملا قابل انتظار است که نمودار پوش اور آن به صورت خطی بدست بیاید. البته درصورتی که المان های مورد استفاده دارای رفتار الاستیک غیرخطی باشند نمودار پوش اور دیگر خطی نبوده و تابعی از رفتار تعریف شده برای المان ها خواهد بود.
موفق باشید.

باسخ‌به: ارزیابی ساختمان بنایی با اعضای نیروکنترل •نامشخص• #3

• seyyedamk
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
تشکر دوست عزیز . ولی مشکلم اینه که چطور باید ارزیابی کنم. یعنی در چه مرحله ای از پوش سازه. وقتی تغییرمکان هدف داریم میدونیم که باید تا تغییرمکان هدف پوش بدیم و اعصا رو با معیارهای پذیرش کنترل کنیم. حالا که تغییرمکان هدف نداریم چه کنم؟

باسخ‌به: ارزیابی ساختمان بنایی با اعضای نیروکنترل •نامشخص• #4

• تنباکوچی
  • ( •مدیر• )
  • •غایب•
  • مدیرِ کل
  • •تعدادِ ارسال‌ها:• 248
  • •کارما (امتیازِ ویژه)•: 12
seyyedamk •نوشته است•:
تشکر دوست عزیز . ولی مشکلم اینه که چطور باید ارزیابی کنم. یعنی در چه مرحله ای از پوش سازه. وقتی تغییرمکان هدف داریم میدونیم که باید تا تغییرمکان هدف پوش بدیم و اعصا رو با معیارهای پذیرش کنترل کنیم. حالا که تغییرمکان هدف نداریم چه کنم؟

با سلام
در مصالح بنایی مانند سازه های فولادی و بتنی پوش کردن سازه تحت تغییرمکان هدف معینی مطرح نیست بلکه بایستی سازه را پوش کرد تا دریفت ان به معیار مشخص در سطح عملکرد مورد نظر برسد که در نشریه 360 فصل هفتم مطرح شده سپس مقادیر نیرو را در این گام خوانده و اعضای کنترل شونده توسط نیرو را کنترل کنید
گروه آموزشی تنباکوچی

باسخ‌به: ارزیابی ساختمان بنایی با اعضای نیروکنترل •نامشخص• #5

• seyyedamk
  • ( •کاربر• )
  • •غایب•
  • تازه وارد
آقای مهندس، من مطلبی رو که در مورد پوش سازه بنایی و رسیدن دریفت آن به معیار مشخص در سطح عملکرد مورد نظر فرمودید از فصل 7 برداشت نکرده ام و تفاوت خاصی با روند ارزیابی سازه فولادی به لحاظ تعیین تغییرمکان هدف و پوش سازه ندیدم. ازتون تقاضا دارم شماره بند مربوطه رو در نشریه 360 بفرمایید تا اون رو دقیقتر و بیشتر بررسی کنم
  • •صفحه:•
  • 1

قدرت گرفته از کیوننا فارسی / محصول گروه سی‌ام‌اس فارسی

•این صفحه در:• 0.80 •ثانیه ایجاد شده است•
افراد آنلاين
•ما• •57 مهمان• •آنلاین داریم•
آمار اين وب سايت
نظر سنجی
کدام دوره از دوره های گروه آموزشی تنباکوچی از کیفیت بهتری برخوردار است؟